Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1361. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamara reggel teljesen fel van dobva, mert ma van a harmincadik születésnapja, és ezzel kezdetét veszi életének új, nagyszerű szakasza, amikor megvalósítja… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1361
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. szeptember 26., szerda, 20:45-kor

Tartalom

Tamara reggel teljesen fel van dobva, mert ma van a harmincadik születésnapja, és ezzel kezdetét veszi életének új, nagyszerű szakasza, amikor megvalósítja az álmait. Az öröme viszont gyorsan elillan, amikor szembesül azzal, hogy Joe újra együtt van Renivel, akinek ráadásul már van egy gyereke, így Joe-nak lett egy kis családja. Habár nem irigyli Joe boldogságát, ez a felismerés mégis fájdalmas számára. Amikor később a buliján szomorúan meg kell állapítania, hogy Reninek tökéletesen boldog élete van, neki pedig semmije sincsen.

Bécy előrébb helyezi Borinál Szonját, az új fiatal táncosnőt, ami azonban nem hatja meg Borit. Sok cicát látott itt már jönni-menni, akiknek több tehetségük volt az ágyban, mint a tánctéren. Annál inkább hidegzuhanyként éri, amikor Szonja valóban tehetségesnek bizonyul, és kijelenti Borinak, hogy rövidesen ki lesz rúgva a klubból. Bori hirtelen öregnek érzi magát, és ténylegesen pánikba esik, hogy lecserélik és mindent elveszít.

Joe elbizonytalanodik, amikor Reni reggel azt javasolja, hogy vegyenek vissza kicsit a tempóból, és nem akar vele rögtön egyből újra összejönni. Ám amikor sikerül rábeszélnie Renit arra, hogy elkísérje őt Tamara születésnapi bulijára, Joe úgy érzi, hogy jó úton jár afelé, hogy visszalopja magát Reni szívébe. Amikor Joe egy romantikus gesztussal meglepi Renit, és együtt töltenek egy fantasztikus estét, már majdnem beteljesül a boldogsága. Ám ekkor Reni lakásában megjelenik Ádám, akinek tulajdonképpen Reni fiára kellett volna vigyáznia, és tönkreteszi a romantikus hangulatot. Joe először nagyon bosszús.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top