Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1362. rész tartalma

Orsit letaglózza, hogy miután Zsuzsa kijön a börtönből, az egész osztály előtt szégyenbe hozza őt. Határozottan kijelenti, többé nem akarja, hogy bármi… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1362
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. szeptember 27., csütörtök, 20:45-kor

Tartalom

Orsit letaglózza, hogy miután Zsuzsa kijön a börtönből, az egész osztály előtt szégyenbe hozza őt. Határozottan kijelenti, többé nem akarja, hogy bármi köze legyen Zsuzsához. Ez a vágya csak fokozódik, amikor Zsuzsa tovább győzködi Orsit, és el akar menni vele Budapestről Sopronba, hogy új életet kezdjenek. Orsi számára világos, hogy az anyja önző, és az is marad.

Karesz és Lili reggel megtudják, hogy a babájuk mégsem lány, ahogyan eddig hitték, hanem fiúk lesz, amitől Karesz teljesen bezsong. Később kötelességtudóan dolgozni indul, míg Anna és Mesi babaváró bulit szerveznek Lilinek. Karesz nem irigyeli a szórakozást Lilitől, annak ellenére sem, hogy apaként kirekesztve érzi magát a buliból. Milán rájön, hogy Karesz is örülne, ha szerveznének neki egy ilyen bulit, és rábeszélik egy „apás napra“, ahol nagyon jól szórakoznak együtt, ráadásul Karesz ügyesen beszerez egy ajándékot a fiának, egy focilabdát, aláírással. Ezzel egyidejűleg Lili Kareszt dicséri a barátnőinek, hogy mennyire felnőtt, és Lili pozitívan látja a jövőt gyereke apjával. Amikor viszont egy félreértés miatt Karesznek végül vissza kell adni a focilabdát, a fiú nem tudja titkolni csalódottságát Milán előtt.

Tamara boldog, mert végre megkapja az első nagy megbízását, mint esküvőszervező. Mivel nyilvánvalóan egy meleg párról van szó, így Tivadar komoly segítséget jelent Tamarának. Tamara és Tivadar óriási dobásra készülnek, ami tökéletesen passzolna a meleg párocskához. Ám az első megbízáshoz kapcsolódó ábrándok hamar szertefoszlanak.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top