Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1365. rész tartalma

Reggel a gyámhatóság jelenik meg az ajtóban és értesítik a rémült Orsit, hogy az anyja vissza akarja szerezni a gyámsági jogát. A dühös Joe semmi szín alatt… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1365
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. október 2., kedd, 20:55-kor

Tartalom

Reggel a gyámhatóság jelenik meg az ajtóban és értesítik a rémült Orsit, hogy az anyja vissza akarja szerezni a gyámsági jogát. A dühös Joe semmi szín alatt nem akarja elismerni az anyai jogot, Orsi pedig úgy érzi magát, mint egy ping-pong labda a bácsikája és az anyja között – ugyanis szemmel láthatóan az senkit sem érdekli, hogy ő mit akar. Dühösen kérdőre akarja vonni az anyját, de Zsuzsának egy régi barátság-album segítségével sikerül emlékeztetnie Orsit a régi szép időkre. Orsi visszaemlékszik a régi otthonára.

Amikor Bori reggel megint durván ellöki magától Rolandot, Roland még egyszer megpróbál egy lépéssel közelebb férkőzni hozzá és megcsókolni a lányt, de csak egy rideg lágyékon rúgást zsebel be érte. Míg azonban Roland kénytelen bevallani magának, hogy egyszerűen szüksége van Borira, addig Bori Annával együtt elhatározza, hogy keményebb eszközökhöz kell folyamodnia, ha meg akar végre szabadulni Rolandtól. Kipakolja a férfi szobáját és kirámolja a cuccait a ház elé.

Lali megpróbál sajtárusként elstartolni, de kudarcot vall, mert nem tudja bemagolni az interjúig a szükséges tudást. Amikor puskázni akar, akkor lebukik, és nem kapja meg az állást. Szomorúan azt kérdezi magától, hogy vajon túl buta-e az álmai eléréséhez és ahhoz, hogy pénzt keressen?

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top