Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1367. rész tartalma

Amikor Bence reggel ismét rosszindulatú megjegyzést tesz Zsuzsára, Orsi úgy érzi, hogy Bence egyáltalán nem érti meg őt. Ezután a lány ismét beszél az… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1367
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. október 4., csütörtök, 20:55-kor

Tartalom

Amikor Bence reggel ismét rosszindulatú megjegyzést tesz Zsuzsára, Orsi úgy érzi, hogy Bence egyáltalán nem érti meg őt. Ezután a lány ismét beszél az anyjával, aki közli vele, hogy belátta a hibáit és rendbe akarja hozni az életét anélkül, hogy Orsit megint kirángatná a megszokott környezetéből. Orsi hisz neki. Nem sokkal ezután azonban hidegzuhanyként éli meg, hogy Joe a gyámügy egyik alkalmazottja segítségével újra megpróbálja őt elválasztani az anyjától. Bence is azon van, hogy Orsi végre hallgasson rá és Joera. Ezzel Orsit iszonyú nyomás alá helyezik.

Amikor Milán ki akarja szolgálni magát a hűtőből, akkor összevesznek a lakótársaival: Szerintük Milánnak fel kellene végre emelnie a fenekét és keresnie kellene egy állást, hogy ne a barátainak kelljen etetniük őt! Milán megrökönyödve az anyjához fordul, aki egyébként mindig ellátta őt pénzzel. Amikor azonban Ilona se ad neki több pénzt és végül kiderül, hogy Karesz, Mesi, és Lili kérték őt meg, hogy ne gondoskodjon többé anyagilag a fiáról annak érdekében, hogy felrázza Milánt, akkor Milán csalódott és irtóra megsértődik.

Bori eltökélten végigcsinál egy próbatréninget a fitnesz stúdióban, mert szeretne fitnesz edzői képzettséget szerezni. Az állásért folytatott ádáz küzdelemben Laurával kerül szembe, és végül egy kemény edzés után ő kerül ki győztesen. Viszont Laura is olyan jónak bizonyult, hogy végül a fitnesz edző őt is alkalmazza. Bori azonban nagyon megdöbben, amikor kiderül, hogy a képzés idejére nem kapnak fizetést, Laura erre békülékenyen meghívja őt egy italra a klubba, ami ismételten esélyt teremt Borinak arra, hogy újra ott táncolhasson.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top