Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1370. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Joe reggel még mindig össze van törve, mivel Orsi elment Zsuzsával Budapestről. Elkeseredettségében ellöki magától Renit, mire Dalma később aggódva szóba… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1370
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. október 9., kedd, 20:55-kor

Tartalom

Joe reggel még mindig össze van törve, mivel Orsi elment Zsuzsával Budapestről. Elkeseredettségében ellöki magától Renit, mire Dalma később aggódva szóba hozza ezt előtte. Joe megvallja neki, hogy emögött nyilván az a félelme áll, hogy elveszíthetni Renit, ahogy sokan másokat is az életében, akiket szeretett. Joe megmagyarázza ezt Reninél, mire mindketten megerősítik a másiknál, hogy mennyire szeretik egymást. Ha nem lenne Ádám, aki útjában áll a kapcsolatuknak és zavarja Joe-t.

Miután Bécy tegnap rosszul lett a klubban, Evelinnek lelkiismeret-furdalása van, hogy nem törődik az apjával, sőt fúrja a kapcsolatukat, de egy elmérgesedő veszekedésben továbbra is Isabelt okolja, hogy az apja túlhajszolja magát. A frusztráltságát Evelin Isabelen vezeti le és végül felszólítja a lányt, hogy tűnjön el az életükből, ami még inkább feldühíti Bécyt. De Niki is hiába győzködi barátnőjét, hogy Isabel jót tesz Bécynek. Később újra összeveszik az apjával, aki a rossz állapota ellenére ismét be akar menni a klubba. Evelin Tamással akar beszélni, de ledöbben, amikor meglátja, hogy Isabel takarítói munkát akar vállalni a klubban. Evelin nagyon szégyelli magát és most már tényleg elhiszi, hogy Isabel érzései Bécy iránt őszinték.

Amikor Lilinek hirtelen görcsei támadnak, Karesz nagyon aggódni kezd és már attól tart, hogy valami nincs rendben a babával. A szülésznő megnyugtatja őket, de azt is elmondja, hogy a jósló fájások már a nemsokára bekövetkező szülést jelzik. Karesz megrémül! Eddig még egyáltalán nem foglalkozott azzal, hogyan fogja bevinni Lilit a kórházba a hajóról, ha komolyra fordul a dolog. Ezért lepróbálja az utat a „terhes” Milánnal a kórházig.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top