Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1375. rész tartalma

Karesz kellemesen meglepődik, amikor Lili reggel megjelenik a hajón a kis Tedivel. Bár boldog, mégis aggódik amiatt, hogy fogja Lili bírni a megváltozott… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1375
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. október 16., kedd, 20:55-kor

Tartalom

Karesz kellemesen meglepődik, amikor Lili reggel megjelenik a hajón a kis Tedivel. Bár boldog, mégis aggódik amiatt, hogy fogja Lili bírni a megváltozott körülményeket, ezért amennyire csak tudja, igyekszik levenni a terhet a lány válláról. Úgy tűnik, aggodalomra semmi ok, Lili megbirkózik a helyzettel. Mivel a lány jól viseli a lakók által a tiszteletére szervezett welcome partit, illetve egyedül akarja ellátni Tedit, Karesz kis időre szabadságolja magát, és elugrik enni a Milánnal. Ám amikor visszaér a hajóra, csak a magára hagyottan sírdogáló Tedit találja ott. Lili nyomtalanul eltűnt.

Reggel Evelin egy ártatlan tréfával megbántja Bécyt, mikor leöregezi. Később mikor Isabel elhívja őt a táncpróbára külső szemlélőnek és tanácsadónak, Bécy rosszkedvét csak tetézik, az Isabelt körülrajongó táncos fiúk. Egy ponton kiakad, és miközben jelentet rendez, karon fogja Isabelt és elviharzanak. Egész úton hazafelé duzzog és rosszkedvéből senki sem tudja kirángatni. Késő este a klubban bemegy hozzá Evelin, akinek elpanaszolja, hogy kétségei vannak azt illetően, hogy összeillő páros Isabellel. Mi van, ha lányt tényleg csak a pénze érdekli? Evelin végül meggyőzi az apját, hogy ez hülyeség, mert Isabel szívből szereti őt.

Marci reggel ráveszi Bencét, hogy a bevásárlásra kapott pénzből vegyenek sört, és hívjanak át pár havert meccset nézni. Ma úgyis szabad a pecó. Bence hagyja magát meggyőzni. Ő egy kellemes, üldögélős sörözgetésre gondolt, de Marci a háta mögött egyre több embert hív meg, és a szolidra tervezett program végül egy hatalmas bulivá növi ki magát. Bence megpróbál véget vetni az őrült tombolásnak, de sikertelenül. Végül még őt magát is bezárják a fürdőszobába. Amikor Tamás előtt lelepleződik a dolog, és kérdőre vonja Marcit, a fiú szemtelenül beszél vele. Bence rendre utasítja az öccsét, és keményen beolvas neki.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top