Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1379. rész tartalma

Joe kimondhatatlanul boldog, amikor Reni reggel elzavarja Ádámot. Megígéri Reninek, hogy mindig mellette és a kis Simi mellett fog állni… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1379
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. október 24., szerda, 21:00-kor

Tartalom

Joe kimondhatatlanul boldog, amikor Reni reggel elzavarja Ádámot. Megígéri Reninek, hogy mindig mellette és a kis Simi mellett fog állni. Ők együtt olyan erős csapatot fognak alkotni, hogy nem tud ártani nekik senki. Reni szerelmesen fogadja Joe vallomását. Amikor azonban Ádám egyedül találja az asszonyt, és arról győzködi, hogy teljesen megváltozott, Reni elbizonytalanodik. Eközben Joe úszik a boldogságban és abban bízik, hogy Reni oldalán csodás új szakasz kezdődik az életében. Este azonban mélységesen csalódik.

Bori szentül meg van győződve, hogy Áronnal szemben megőrzi a fölényét, és csak annyira fogja közel engedni magához, ami számára elfogadható. Amikor azonban Áron ismét felkeresi a fitnesz stúdióban, és még egyszer beszélni akar vele, szikrázik a levegő közöttük. Bori azonban ellenáll a kísértésnek, és Áron tudtára adja, hogy már nem szereti. Amikor aztán Áron még a ház előtt is feltűnik, hogy megtudja, Bori tényleg komolyan gondolja-e, amit mondott, közbelép Roland.

Tamarának zaklatottan indul a napja: mivel egy fontos üzleti megbeszélése lesz egy nagykereskedővel, viszont a fodrászatba is egyik vendég érkezik a másik után. Tamara már attól tart, hogy a fodrászüzletben lévő káosz elijeszti majd a kereskedőt, ráadásul Tivadar is egyfolytában megzavarja az üzleti tárgyalását. A kereskedő végül úgy dönt, hogy inkább visszajön később. A közös üzleti vacsora során Tamara már bizakodni kezd, hogy összejön az üzlet, de a nagykereskedő leszögezi: csak akkor lehet szó üzletről, ha Tamara „kedves” lesz hozzá.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top