Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1381. rész tartalma

Joe nem fogadja el Ádám ajánlatát, miszerint a férfi pénzért cserébe eltűnne a színről, szabad utat engedve Joe-nak Renihez és Simihez. Gábor szerint Ádám … Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1381
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. október 26., péntek, 21:00-kor

Tartalom

Joe nem fogadja el Ádám ajánlatát, miszerint a férfi pénzért cserébe eltűnne a színről, szabad utat engedve Joe-nak Renihez és Simihez. Gábor szerint Ádám csak a verésből értene, ám Joe az utolsó pillanatban meghátrál, és azt mondja, hogy Ádámnak az lenne a legnagyobb büntetés, ha Joe a jövőben levegőnek nézné őt. Azonban a terve nem válik be, mert Ádám elvereti magát a haverjaival, és Joe nyakába varrja a dolgot.

Tamás reggel eléri, hogy Szofi betartsa az ígéretét, miszerint Tamással tölt legalább fél napot. Szofi és Tamás együtt veszik meg az ajándékot a kisbabának, és meglátogatják Lilit, Kareszt és a babájukat a lakóhajón. A babarészlegen való vásárlás, a kicsi látványa és egy beszélgetés Karesszel feléleszti Tamás gyermek utáni vágyát.

Roland elképedve szerez tudomást arról, hogy tegnap éjjel részegen ajánlatot tett Szabolcs kocsmáját. Reggel aztán visszavonja a kijelentését Szabolcs előtt, de nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy lehetne egy saját bárja. Miután a munkahelyén ismét összetűzésbe kerül Csabával, megfogadja, hogy megpróbálja megvalósítani az álmát.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top