Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1382. rész tartalma

Lili a többiek előtt eljátszotta, hogy jól érzi magát és most nehezen megpróbálja fenntartani a látszatot, bár nem boldogul a babával. Amikor Karesznek… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1382
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. október 29., hétfő, 20:55-kor

Tartalom

Lili a többiek előtt eljátszotta, hogy jól érzi magát és most nehezen megpróbálja fenntartani a látszatot, bár nem boldogul a babával. Amikor Karesznek el kell szállítania valamit Győrbe, Lili jóképet vág az egészhez, de amikor Milán is egyedül hagyja őt a babával, nem bírja tovább uralni a rátörő pánikrohamot és kétségbeesésében majdnem cserbenhagyja a gyerekét.

Joe még mindig teljesen ki van készülve a Renivel való szakítása miatt és kiborul, amikor Barbitól kap egy levelet a válási papírjaival. Joe úgy érzi mindent elrontott, a kapcsolatát Orsival, Renivel, Barbival és igazából Tamarával is. Tamara együttérzőn győzködni kezdi őt, hogy ne hagyja így el magát. Az albérletben este Joe és Tamara szentimentálisan átadják magukat az emlékeiknek
Teó reggel találkozik Evelinnel, és addig húzzák egymást, amíg egymásnak esnek. Evelin elmeséli Teónak, hogy Rolandnak van lehetősége egy új bárra, és tök jó lenne hárman csinálni. Teónak tetszik az ötlet, de nincs kezdőtőkéje, közben Evelin Karolával cukkolja a férfit, aki egész nap hívogatja Karolát. Teó úgy dönt, hogy tényleg mindent rendbe tesz maga körül, és felkeresi Szofit és a fiait. De a fogadtatás rideg, és Szofi nem tud megbocsátani Teónak.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top