Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1384. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Reggel Lili fáradtan és kimerülten érkezik vissza a lakóhajóra. Karesz dühösen fogadja és követeli,hogy segítsen neki megoldani a helyzetet. A kétségbeesett… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1384
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. október 31., szerda, 20:55-kor

Tartalom

Reggel Lili fáradtan és kimerülten érkezik vissza a lakóhajóra. Karesz dühösen fogadja és követeli,hogy segítsen neki megoldani a helyzetet. A kétségbeesett Lili végül beadja a derekát, és alá kell vetnie magát a gyermekvédelmi pszichológus vizsgálatának és kérdéseinek. Kiderül, hogy Lilinek szülés utáni depressziója van. Lilit sokkolja a hír, Karesz pedig rájön, hogy milyen igazságtalanul bánt vele – hiszen a lány súlyos beteg!

Bori miután veszekedett Rolanddal sétálni megy Karolával, és véletlenül összetalálkozik Ákossal, aki egy dizájn vásárban nézelődik éppen. Bori azonnal hatása alá kerül a férfinak, de Karola előtt ezt nem tudja felvállalni, és elmennek kávézni, ahonnan Karola lelép. Bori pedig nem bír ellenállni vonzásnak, visszamegy a vásárba még egyszer, amerre a férfit látta. Úgy csinál, mintha csak egy véletlen találkozásról lenne szó, de Ákos átlát rajta. Egyre közelebb kerülnek egymáshoz, miközben Ákos flörtöl vele, és a régi dolgokról beszélgetnek. Egy bensőséges szelfire is ráveszi a lányt és egy lopott csók is megesik köztük. De amikor Ákos újra találkozni akar vele, Bori sajnálkozva visszautasítja. Ugyan meg tudja bocsájtani Ákosnak, amit annak idején ellene tett, de soha többé nem tud már megbízni benne.

Gábor és Lali lazulós napot tart és elszórják Gábor maradék pénzét. Amikor két csinos lány ellen veszítenek pókerben, fel kell venniük pénzt, de Gábor nagy meglepetésére a bankautomata egy fillért sem akar kipréselni magából. Gábor döbbenten veszi tudomásul, hogy végérvényesen eltapsolta az örökségét és most ugyanolyan csóró, mint régen. Lalival szeretnék legalább azt a pénzt visszaszerezni, amit a lányok nyertek el tőlük. Már nem sok választja el őket ettől, amikor két izompacsirta vendég közbeszól, és arra kényszerítik őket, hogy ellenük folytassák a sztrip pókert.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top