Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1386. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamás csalódottan fogadja Szofi racionális alapon meghozott döntését, miszerint vigyék vissza az előző nap vásárolt kutyát, hiszen így füstbe ment a terve,… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1386
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. november 6., kedd, 20:55-kor

Tartalom

Tamás csalódottan fogadja Szofi racionális alapon meghozott döntését, miszerint vigyék vissza az előző nap vásárolt kutyát, hiszen így füstbe ment a terve, hogy a kutya segítségével élessze fel Szofi anyai ösztöneit. Azonban hiába győzködi a feleségét, Szofi ragaszkodik az elhatározásához, hogy közösen visszaviszik a kutyát a tenyésztőhöz. Ám az ajtó előtt Tamás megmakacsolja magát, és magára hagyja Szofit, áthárítva rá a hálátlan feladatot. Tamás mélyen elszomorodva, egyedül megy haza, ahol viszont jócskán meglepődik, amikor kis idő múlva megjelenik Szofi, mégpedig a kutya kíséretében, ugyanis képtelen volt visszaadni az aranyos állatot.

Lili nagyon szégyelli a gyengeségét, illetve a hiányzó anyai érzéseit, és beleegyezik, hogy a depressziós kismamák találkozója után – ami nem vált be számára – tájékozódjon más terápiás lehetőségekről is, mivel szeretne túllendülni a szülés utáni depresszión. Ám amikor elmennek az állatsimogatóba, Lili ismét visszaesik, mert ráébred, hogy képtelen biztosítani a kisbaba számára azt a tökéletes családot, amit nyújtani szeretne neki. Karesz azonban egyértelművé teszi, hogy neki és babának szüksége van Lilire.

Karola reggel összeveszik a féltékeny Szilárddal. Teó eközben találkozik Evelinnel, és elmeséli neki, hogy puhára akarja főzni Karolát, hogy a végén már Karola könyörögjön, hogy odaadhassa a saját pénzét. Karola Borinak panaszkodik, hogy mennyire szeretne segíteni Teón, aminek Szilárd is a fültanúja lesz, és amikor Karola ismét felkeresi Teót, követi őt. A sértett Szilárd elmondja Teónak, hogy lefeküdt Karolával, amit Karola letagad. Teó Karolának hisz, és megveri Szilárdot, aki sértetten el is költözik Karoláéktól. Karola ismét felajánlja a pénzt, és Teó ezúttal nagy kegyesen elfogadja.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top