Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1390. rész tartalma

Joe szerelmes boldogságát már reggel megzavarja Ádám, aki látni akarja a fiát, Simit. Joe-nak és Reninek sikerül elküldeniük a férfit. Amikor azonban később… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1390
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. november 12., hétfő, 21:25-kor

Tartalom

Joe szerelmes boldogságát már reggel megzavarja Ádám, aki látni akarja a fiát, Simit. Joe-nak és Reninek sikerül elküldeniük a férfit. Amikor azonban később elmennek bevásárolni, akkor Ádám a kétségbeeséstől vezérelve cselekszik: Elrabolja Simit. Joe-nak és Reninek viszont még sikerül megállítania őt. Renit annyira sokkolják a történtek, hogy megfenyegeti Ádámot, hogy elveteti tőle a szülői felügyeleti jogot. Ádám figyelmezteti Renit, hogy ezt még meg fogja bánni, amit a nő eleinte nem vesz annyira komolyan, mint Joe. Amikor Joe este el akarja kísérni a barátnőjét a műszakjába, a rendőrség megjelenik Reni lakásán egy házkutatási paranccsal és drogot találnak.

Tamara reggel nehéz szívvel visszamondja az állást az esküvői ügynökségnél, hogy ne hagyja cserben Szofit a szalonban. Úgy látja, jó döntést hozott, amikor Szofi köszönetképpen az elmúlt hónapok segítségnyújtásáért be akarja avatni Tamarát az új festési technikákba és igazán számít rá. Amikor azonban Szofi át akarja alakítani Tamara, a szalonban berendezett esküvőszervezői irodáját hajfestő helyiséggé, akkor Tamara úgy látja, hogy Szofi háttérbe szorítja az ő álmát. Tamara végül úgy dönt, hogy visszaszerzi az ügynökség által felajánlott állást. Amikor sikerül egy részmunkaidős állást kapnia, ami lehetővé teszi, hogy a szalonban is besegítsen, akkor Tamara bízik Szofi megértésében, és hogy a lány támogatni fogja őt az álmában.

Gábor reggel konfrontálódik a Stradukowsky-kép vevőjével, aki a rendőrséggel fenyegetőzik, ha nem kapja vissza a pénzét, mivel hamisítványról van szó. Gábornak viszont egy fillérje sincs, és Lali segítségére van utalva. Kétségbeesésében belemegy, hogy rendezzenek egy kiállítást Lali képeiből, ami a várakozások ellenére jól sikerül. Mielőtt azonban a sok pénz befolyna, Gábor anyja, Marika zavarja meg a vásárt, és elárulja az érdeklődőknek, hogy Lali egy szélhámos, nem igazi művész. Gábornak egy csomó pénze elvész, ráadásul még Marikát is el kell szállásolnia, mert az anyja lakásában csőrepedés van.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top