Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1391. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Reggel – Reni letartóztatása után – Joe alig tudja féken tartani Ádám iránt érzett gyűlöletét, majd meggyanúsítja Ádámot, hogy ő csempészte a drogot Renihez… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1391
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. november 13., kedd, 21:25-kor

Tartalom

Reggel – Reni letartóztatása után – Joe alig tudja féken tartani Ádám iránt érzett gyűlöletét, majd meggyanúsítja Ádámot, hogy ő csempészte a drogot Renihez. Amikor Renit végre szabadon engedik, együtt el akarnak menni Patríciához, hogy elhozzák Reni fiát, Simit. Ez után újabb csapás éri őket: Ádám magával vitte a gyereket, és a gyermekfelügyeleti jogra pályázik. Ádám úgy gondolja, hogy most, hogy Renit bírósági eljárás fenyegeti, nagyobb esélyei vannak erre.

Reggel Szofinak és Tamarának sikerül megegyeznie abban, hogy Tamara legalább kipróbálhatja, hogy sikerül-e összeegyeztetni a két részmunkaidős állását. Azonban az esküvőszervező ügynökségnél töltött első napján teljesen megfeledkezik a műszakjáról fodrászatban, nem megy be dolgozni, ezért kénytelen elnézést kérni Szofitól. Szofi ennek ellenére nagyon mérges, és követeli Tamarától, hogy válasszon: fodrászat vagy esküvőszervezés?

Marci elhatározta, hogy követi a bátyját Bécy házába, de Bence lakótársai – elsősorban Roland – nincsenek igazán elragadtatva ettől az ötlettől. Marci be akarja bizonyítani Rolandnak, hogy az albérletben mindenki csak jól járna vele: miután meghallotta, hogy Roland mennyire királynak tartja az asztali focit, elhatározza, hogy elcseni az udvari tárolóban elhelyezett csocsót Tamástól és Szofitól. Némi ügyeskedés után valóban el is viszi azt a másik lakásba, Roland azonban egyáltalán nincs lenyűgözve, és Tamás is értesül a lopásról. Tamás büntető feladatot ad Marcinak.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top