Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1395. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

A ledöbbent Karesz megtudja, hogy Lili hazudott neki és szándékosan lépett le. Mesivel együtt a lány keresésére indul, de nem jár sikerrel. Mikor… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1395
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. november 19., hétfő, 21:25-kor

Tartalom

A ledöbbent Karesz megtudja, hogy Lili hazudott neki és szándékosan lépett le. Mesivel együtt a lány keresésére indul, de nem jár sikerrel. Mikor már közel áll ahhoz, hogy kiboruljon, Mesi megnyugtatja őt, hogy Lili valószínűleg jól van. Ám Karesz nem is sejti, hogy Mesi fedezi Lilit, és hogy Lili tegnap este elhagyta Budapestet. Amikor Karesz megtalálja Lili naplóját, az abban szereplő bejegyzések miatt attól fél, hogy Lili ártani fog magának. Karesz felhívja Mesi rendőr apját, a segítségét kérve, hogy találják meg Lilit. Mesi közben sarokba szorítva érzi magát, mivel Lili nem jelentkezett, ahogy megbeszélték.

Amikor reggel adódik egy kedvező alkalom, Bori megpróbálja azzal provokálni Rolandot, hogy látványosan flörtöl Ákossal. Ám a terve kurdarcot vall, amikor Bécy felhívja telefonon és berendeli őt a Klubba. Borinak 80-as évekbeli retró táncosként kell fellépnie az esti bulin. Bori ingerült lesz, hogy Bécy tönkreteszi a napját egy ilyen kis semmiség miatt. Emiatt késve érkezik meg a fitnesz kurzusra, amit így a főnöke Laurának adott és még egy figyelmeztetést is kap.

Lali reggel nagyon optimista hangulatban van, amiért közeleg az első munkanapja. Az öröme gyorsan alábbhagy, amikor kiderül, hogy Lalit egy hátsó irodába helyezik, és csak számokat kell begépelnie a számítógépen, hogy ezzel az ügyfelek adatait digitalizálja. Amikor kiderül, hogy mindkét kollégája munkamániás és unalmas ember, ott akarja hagyni az állást, de Niki látogatása ösztönzően hat rá, és meggyőzi Lalit, hogy vegyen erőt magán, és tartson ki.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top