Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1398. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Joe-t reggel frusztrálja, hogy Reni szinte szó nélkül elrohan és otthagyja őt a lakásában, mivel Ádám felajánlotta neki, hogy találkozhat Simivel… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1398
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. november 22., csütörtök, 21:40-kor

Tartalom

Joe-t reggel frusztrálja, hogy Reni szinte szó nélkül elrohan és otthagyja őt a lakásában, mivel Ádám felajánlotta neki, hogy találkozhat Simivel. Joe attól tart, hogy Ádám arra használja fel a gyereket, hogy visszacsábítsa magához Renit, és mint kiderül, ebben nem is téved. Ádám közli Renivel, hogy bármikor együtt lehet a fiával, ha visszamegy hozzá. Reni először felháborodottan visszautasítja az ajánlatot, de nagyon hiányzik neki Simi, és a nap során rájön, hogy ennek érdekében le kell mondania Joe-ról.

Karesz feje felett lassan kezdenek összecsapni a hullámok. Túl sok neki, hogy egyedül kell gondoskodnia Tediről. Bár a gyámügy segítséget ajánl neki, ehhez azonban mindkét szülő beleegyezése szükséges. Karesz viszont nem tudja megszerezni Lili aláírását. Miután a gyámügyesek felvilágosítják, hogy az is kérvényezhető, hogy bírósági úton vonják meg Lili gondviselési jogát, Karesz először ezt elutasítja, és inkább ismét megpróbálja felvenni a kapcsolatot Lilivel, ami azonban megint nem sikerül. Karesz ráébred; lehet, soha többé nem látják viszont Lilit, vagyis a továbbiakban egyedül kell meghoznia a gyermeket érintő döntéseket.

Rolandnak katasztrofálisan zajlik a napja. Úgy kezdődik, hogy rajtakapja Borit és Áront, amint éppen szexelnek, majd egy közlekedési balesettel folytatódik, amit idegességében okoz. A rendőröket Evelin segítségével ússza meg, aki közbenjár az érdekében Gábornál, hogy gyorsan és ingyen csinálja meg a tulaj autóját, amibe Roland belement. Roland úgy érzi, ennél rosszabb napja még sosem volt, amikor kiderül, hogy a kárt elszenvedő férfi éppen túl akar adni a bárján. Roland és Evelin egy vissza nem térő lehetőséget szimatolnak. Miközben Gábor helyrehozza a kárt, Roland és Evelin ráveszik a férfit; hadd nézzék meg két üzlettársukkal a bárt, mert pont egy ilyen helyet keresnek. Teóval és Karolával kiegészülve este megnézik a bárt, ami végül nagyon bejön nekik.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top