Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1400. rész tartalma

Joe továbbra is nagyon maga alatt van, amiért Reni elhagyta őt, miután Ádám Simivel zsarolta Renit. Joe-nak nagy nehezen Evelin hatására… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1400
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. november 26., hétfő, 21:40-kor

Tartalom

Joe továbbra is nagyon maga alatt van, amiért Reni elhagyta őt, miután Ádám Simivel zsarolta Renit. Joe-nak nagy nehezen Evelin hatására sikerül kicsit lenyugodnia, és szomorúan kénytelen belátni, hogy önvédelemből néha jobb elengedni a dolgokat, és nem harcolni tovább értük. Joe megígéri Evelinnek, hogy vigyázni fog magára. Este megjelenik Reni összeverve az albérletben, és könyörög Joe-nak, hogy szabadítsa ki Simit Ádámtól.

Bori reggel már megint Erika barátságáért versenyez, de a próbálkozásai rendre visszapattannak róla. Annál nagyobb örömet okoz Borinak, hogy később kisegítheti a bajból Erikát azzal, hogy felajánlja az együttesének, próbáljanak itt a garázsban, a házban. Bori terve azonban rosszul sül el, mert nemsokára az egyik felháborodott szomszéd a rendőrséggel fenyegetőzik. Borinak végig kell néznie, ahogy Roland eljátssza a megmentőt, és felajánlja Erika zenekarának, hogy próbáljanak nyugodtan nála, a bárban.

Tamás már előre örül annak, hogy Szofival az ágyban fogják tölteni a szabadnapjukat, de a kiskutya már megint keresztülhúzza Tamás számításait. Tamás megbotránkozik azon, hogy Szofi még egy kutya jóga órát is betervezett mára. Tamás eleinte megpróbál jó képet vágni a dologhoz, de eljön az a pont, amikor betelik nála a pohár. Tamásnak estére elege lesz a kutyából, és alattomosan bezárja őt a fürdőszobába.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top