Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1402. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (1 szavazat, átlaga: 3,00)
Loading...

Evelint és lakótársait reggel jócskán sokkolja a Joe ügyvédjétől kapott információ, miszerint Joe előzetesben marad, és vádat emeltek ellene… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1402
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. november 28., szerda, 21:40-kor

Tartalom

Evelint és lakótársait reggel jócskán sokkolja a Joe ügyvédjétől kapott információ, miszerint Joe előzetesben marad, és vádat emeltek ellene gyilkosság miatt. Evelin végképp elbizonytalanodik, amikor kicsivel később a rendőrség behívja őt kihallgatásra. Joe ugyanis pár nappal korábban Evelin és Gábor előtt kijelentette, hogy kinyírja Ádámot. Bár ez egyértelműen fenyegetésnek minősül, Evelin mégis hallgat erről a rendőrségen, mert fél, hogy ez Joe bűnösségét bizonyítaná, amit nem akar elfogadni.

Borit bűntudat gyötri, ezért szeretne elnézést kérni Rolandtól, amiért „miatta” eltört a karja. De Roland nagyon kiosztja a lányt, és nem fogadja el a bocsánatkérést. Mikor még Ákos is felbukkan, Roland végképp kiakad. Bori alig tudja megakadályozni, hogy neki essen Ákosnak. Bori nem adja fel, a nap során többször is nekifut a bocsánatkérésnek, és úgy tűnik, kitartásának meg is lesz az eredménye. Egy pillanatra megint közel kerülnek egymáshoz Rolanddal, ami jócskán összezavarja a lányt. Miközben Bence, aki tanúja a jelenetnek, megpróbálja Rolandot szembesíteni az érzéseivel, Laura is arról győzködi Borit, hogy mondja el Rolandnak, mit érez iránta.

Milán reggel azzal szembesül, hogy totálisan le van égve anyagilag. Sem Karesz, sem Mesi nem tud neki kölcsönadni. Ráadásul betoppan a hajóra Bécy is, aki a következő hónaptól már Tedi után is albérleti díjat akar felszámolni. Milán ráébred, hogy ez így nem mehet tovább, sürgősen munkát kell találnia. Amikor később találkozik Győzővel és Győző egy haverjával, rábeszélik arra, hogy Milán is legyen pizzafutár.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top