Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1404. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Reggel Gábort váratlanul meglepik a lakásban a rendőrök egy Joe szobájára vonatkozó ismételt és a közösségi terekre vonatkozó házkutatási… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1404
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. november 30., péntek, 21:40-kor

Tartalom

Reggel Gábort váratlanul meglepik a lakásban a rendőrök egy Joe szobájára vonatkozó ismételt és a közösségi terekre vonatkozó házkutatási paranccsal. Gábor idegesen összeveszik Laurával, aki udvariasan felajánlja a rendőröknek, hogy nyugodtan megnézhetik a többi szobát is. Gábor türelmét újra próbára teszi, amikor Karesz felhívja őt a műhelyből, mert ott is megjelent a rendőrség, és a műhelyt is átvizsgálják. Gábor a műhelyben elveszti a fejét, és agresszívan sértegetni kezdi az egyik rendőrt, ami azzal végződik, hogy Gábort bilincsben viszik el. Niki hozza el őt a rendőrőrsről. Gábor először szomorúan megígéri, hogy megjavul, de a vacsoránál ismét nagyon kiakad. Egyszerűen képtelen úgy tenni, mintha minden rendben lenne.

Karesz reggel összeveszik Klaudiával, mert a nő nem akarja, hogy Karesz magával vigye Tedit a műhelybe. Karesz kénytelen otthagyni a fiát Klaudiánál, de megígéri, hogy délután érte megy. Karesz a nagy felfordulás miatt késve érkezik meg Tediért, és egy gyámügyessel is összefut Klaudiánál. Karesz ezek után biztos benne, hogy Klaudia el akarja venni tőle a fiát. Karesz mérgesen visszamegy a lakóhajóra. Este Gáborral beszél telefonon, és hirtelen elhatározásból felmond a műhelyben, hogy gondoskodni tudjon a fiáról.

Orsi reggel elmenekül a házkutatás elől, és jobb ötlet híján Bencénél köt ki, ahol megismerkedik Erikával, aki azonnal pártfogásába veszi a bajban lévő lányt. Orsi elpanaszolja a ház lakóinak, milyen nehéz helyzetben van, és megbeszélik Bencével, hogy barátok maradnak. Bori és Erika spontán módon felköszönti a 18 éves Orsit, és Erika szülinapi bulizni hívja őket. Orsi és Bori kelletlenül hagyja magát rábeszélni, hogy Erika elvigye őket egy karaoke bárba, ahol Bori kiakad, hogy ő nem tud énekelni, és elmenekül. Erika beül egy kávézóba Orsival, aki kiönti neki a lelkét, Erika pedig lelket önt belé. Megerősíti őt abban, hogy most már felnőtt, csak ő felel az életéért, és megtalálja majd a saját útját. Orsival ezek után egy játszóházban kötnek ki, és becsatlakoznak egy kislány szülinapi zsúrjára, és felszabadultan élvezik a duplán bepótolt születésnapot. Orsi estére is ott marad náluk a házban, és boldogan konstatálja, hogy Erikában új barátra lelt.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top