Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1406. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Evelin szorult helyzetbe kerül, amikor reggel ismét behívják a rendőrségre. Azon túl, hogy nem tud elmenni a bárjuk megnyitójára, bevallja… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1406
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. december 4., kedd, 21:40-kor

Tartalom

Evelin szorult helyzetbe kerül, amikor reggel ismét behívják a rendőrségre. Azon túl, hogy nem tud elmenni a bárjuk megnyitójára, bevallja Teónak, hogy attól is nagyon fél, hogy ez alkalommal nem tudja majd elhallgatni, hogy Joe halálos fenyegetést tett Ádámra vonatkozóan, mielőtt a férfit meggyilkolták. A kihallgatás folyamán végül elárulja, hogy milyen kijelentést tett Joe, de emiatt aztán szörnyű bűntudata támad, és megpróbálja eltitkolni barátai előtt.

Roland nagyon stresszel, mivel ma fogják megnyitni a bárt. A félelme nem alaptalan, mert valóban minden, ami félresikerülhet, félre is sikerül. A pincérek még a nyitó buli kezdete előtt lelépnek, Evelin sem tud jelen lenni, probléma van az italrendeléssel, a vendégekre senki sem tud figyelni, Teó és Karola pedig egymással vannak elfoglalva. Roland végül már annyira elviselhetetlen, hogy a pincérek helyett beugró Erika is cserben hagyja. Ily módon rá és Bencére szakad az összes vendég kiszolgálása, ami meghaladja az erejét. Végül aztán egy sértődékeny vendég rajtakapja Teót és Karolát szex közben a raktárban, majd botrányt csinál.

Szofi lelkes hangulatban van, mivel meg akarja lepni a fodrászat dolgozóit egy csapatépítő tréninggel. Ám ötlete a munkatársai körében nem arat osztatlan sikert, Tivadar ugyanis mellőzöttnek érzi magát, Flóra pedig saját munkája kritikájaként fogja fel a dolgot. A közös főzés során felszínre kerülnek a csapatukban lappangó feszültségek: Tivadart sérti Szofi állandó utasítgatása, míg Flóra folyamatos megerősítést vár Szofitól. A tréning végül elkeseredett csatává válik, ahol már az ételekkel dobálják egymást, így aztán elzavarják őket a főzőstúdióból. A társaság leverten tér vissza a fodrászatba, miközben mindannyian meg vannak róla győződve, hogy az övék a világ legrosszabb csapata.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top