Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1413. rész tartalma

Gábor és Lali reggel még mindig szekálják Evelint, akit nagyon kínozza a lelkiismerete, amiért gyilkosnak gondolta Joe-t, és megkérdezte a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1413
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. december 13., csütörtök, 21:40-kor

Tartalom

Gábor és Lali reggel még mindig szekálják Evelint, akit nagyon kínozza a lelkiismerete, amiért gyilkosnak gondolta Joe-t, és megkérdezte a férfitől, hogy valóban ő tette-e. Hogy helyrehozza a hibáját, mindent el akar annak érdekében követni, hogy segítsen neki. Rá akarja Renit beszélni, hogy látogassa meg Joe-t a börtönben, és hogy tanúskodjon mellette a rendőrségen. Ám Reni nem hajlandó eleget tenni a kérésnek. Evelin a bárban is nagyon feszült, frusztráltan viselkedik. Niki igyekszik tudatosítani benne, hogy nem teheti tönkre viselkedésével a saját bárját, hisz ez volt az álma!

Bori váratlan lépésre szánja el magát, és végül dönt Ákos és Roland között. Karola nem feltétlenül ért egyet a döntésével és ennek hangot is ad. Azonban Bori egy romantikus gesztus után teljesen megerősítve érzi magát a döntésében, és tudja, az élete végre elindult a boldogság felé.

Szofinak reggel a szokásosnál is jobban szúrja a szemét Flóra túlságos laza, szerinte szakadt öltözködése, majd mikor ezt szóvá is teszi, kisebb szócsata alakul ki közöttük, Flóra túl unalmasnak és nyanyásnak, öregesnek titulálja Szofi stílusát. Ekkor Tivadar előáll egy igazi csapatépítő programmal, felveti, hogy menjenek el együtt vásárolni, ahol a két lány szabadon kísérletezhet, hogy milyen öltözéket is adna a másikra, ami teljesen ellentétes stílus, mint ahogyan most öltözködnek. A butikból aztán mindenki a megszokottól eltérő öltözettel távozik, majd a fodrászatban folytatják a készülődést a megbeszélt esti bulira. Sem Szofi, sem Flóra nem érzik jól magukat a kényelmetlen ruhakölteményekben, de nem adják fel, és próbálják túlélni az estét az új külsejükkel.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top