Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1414. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Evelin nagyon megbántódik, amikor Gábor dühösen azt követeli tőle, hogy hagyja el a lakást. A férfi árulónak tartja őt, amiért kezdetben két… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1414
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. december 14., péntek, 21:40-kor

Tartalom

Evelin nagyon megbántódik, amikor Gábor dühösen azt követeli tőle, hogy hagyja el a lakást. A férfi árulónak tartja őt, amiért kezdetben kételkedett Joe ártatlanságában és nem akarja látni többé. Evelin eleinte vonakodik, de idővel tépelődni kezd, hogy nem kellene-e mégis elmennie. Ugyanis felelősnek érzi magát az albérletben zajló veszekedésért, ráadásul Gábor azzal fenyegetőzött, hogy ő megy el, ha Evelin nem teszi. Teó és Roland azonban meg tudják győzni róla, hogy nem szabad hagynia, hogy Gábor elüldözze, és hogy biztos számíthat a többi lakótársára. Gábor is lenyugszik majd és nem fog elmenni.

Orsi elmenekül Joe lakásából, mert nem bírja az állandó feszkót Gábor és Evelin között.Erika programot tervez Orsival, de közben Bence kap egy telefont egy lánytól és elmegy találkozni vele. Orsi összezavarodik, hogy miért esik ilyen rosszul neki, hogy Bence talán randizni ment. Orsi kicsit becsípve végül bevallja Erikának, hogy Bence miatt érzi magát rosszul, mert talán még nincs túl rajta. És nagyon magányosnak érzi magát Pesten.

Milán és Győző teljesen fellelkesülnek, amikor eszükbe jut, hogy felpimpelhetnék a bevásárló szolgáltatásuk weboldalát Mesi egyik megbindzsizett cicis fotójával és akkor beindulna az üzlet. Tényleg bejön a tervük és az Emergency Futár csak úgy dübörög. Később még jobban beindul a dolog, amikor a srácok a mit sem sejtő Mesit tudják befogni kisegítő sofőrnek. Amikor azonban az egyik férfi vevő beszól Mesinek a valóságban sokkal kisebb melleire, akkor lelepleződik a titkos weboldal reklám.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top