Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1415. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Evelin kevéske reménye, hogy Gábor mégis visszajön, és meg tudják beszélni a problémáikat szertefoszlik, amikor a férfi reggel összepakolja … Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1415
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. december 17., hétfő, 21:40-kor

Tartalom

Evelin kevéske reménye, hogy Gábor mégis visszajön, és meg tudják beszélni a problémáikat szertefoszlik, amikor a férfi reggel összepakolja a cuccait, és úgy dönt, ideiglenesen az anyjához költözik. Evelin mélységesen hibásnak érzi magát amiatt, hogy felbomlasztja a lakóközösséget. Végül letörten nem lát más lehetőséget, minthogy elmenjen a műhelybe Gáborhoz, hogy közölje vele, hogy inkább ő (Evelin) lesz az, aki elköltözik.

Karesz irtóra örül, hogy Tedivel tölt egy délutánt és serényen készül a karácsonyi ünnepekre. Előtte azonban pár órára be kell mennie a műhelybe. Ott aztán Mesi felhívja őt, hogy úton van Tedivel az orvoshoz, mivel forralt borozni kezdtek a lakóhajón és kiömlött a forró bor Tedi kezére. Karesz az aggodalomtól magánkívül azonnal felkerekedik. Az orvosnál megkönnyebbülten megállapítja, hogy Tedi egy kisebb égési sérülést leszámítva jól van. Amikor Klaudia később a lakóhajóra jön, Karesz pánikba esve megpróbálja elrejteni előtte Tedi sérülését.

Roland mérges, hogy láthatólag egyik barátjuk se veszi komolyan az eljegyzését Borival. Amikor Tamás felbukkan a Bécy házban, akkor csak hitetlenkedő viccelődéssel reagál a hírre, hogy Roland és Bori újra együtt vannak. Roland hagyja, hogy Tamás telebeszélje a fejét, hogy egy igazi eljegyzéshez eljegyzési gyűrű is tartozik. Abbéli igyekezetében, hogy bebizonyítsa Tamásnak és az egész világnak, hogy ő és Bori komolyan gondolják, túllő a célon és vesz egy óriási és iszonyúan drága gyűrűt. Nagy parádé közepette, az összes lakó előtt húzza fel a gyűrűt Bori ujjára. Amikor ezután hevesen egymással vannak elfoglalva, akkor a gyűrű fennakad Roland legbecsesebb testrészén.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top