Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1416. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Reggel a gyámhivatal előre nem bejelentett rutin ellenőrzést tart Karesznél, aki rögtön pánikba esik, hogy elveszíti Juniort. Azzal gyanúsít… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1416
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. december 18., kedd, 21:40-kor

Tartalom

Reggel a gyámhivatal előre nem bejelentett rutin ellenőrzést tart Karesznél, aki rögtön pánikba esik, hogy elveszíti Juniort. Azzal gyanúsítja Klaudiát, biztos ő jelentette fel a gyámhivatalnál és megfenyegeti, hogy soha többé nem láthatja a gyereket, ha így folytatja. Klaudia maga is ellátogat a hajóra, és miután szemet szúr neki, hogy épp nem működik a fűtés, elviszi magával a babát.

Miután Evelin Teónál aludt, noha kételkedik abban, hogy képes hatni Gáborra, de végül is ad egy esélyt a dolognak. A békülési kísérlete azonban egy nagy veszekedésbe torkollik. Evelin elhatározza, hogy végleg elköltözik az albérletből, és egy közös karácsonyi búcsúajándékot akar adni a lakóknak. Lali, Niki és Laura válságtanácskozást tartanak, és ráveszik Gábort, hogy a kedvükért – no és a közelgő karácsony kedvéért – nyújtson békejobbot Evelinnek.

Orsit annyira kiborítja a helyzet, hogy Joe börtönben és hogy az albérletben mindenki haragszik a másikra, hogy elhatározza, csodás karácsonyt csinál! Ő nagy erőbedobással készül a karácsonyra, de azt kell látnia, hogy a lakótársai Joe ügyével vannak elfoglalva, és egyáltalán nincsenek karácsonyi hangulatban. Amikor aztán megkapja az anyja levelét is, levert hangulatba kerül. Később Evelint próbálja megvigasztalni, és azt is felajánlja, hogy vele tart az új lakóhelyére, de Orsi nem hisz ennek az őszinteségében. Orsi végkép elkeseredik, és teljesen egyedül érzi magát. Felbukkan Bagoly, aki karácsonyi shoppingolásra hívja, de Orsinak ehhez már semmi kedve sincs. Bagoly látja, hogy Orsi milyen levert, és hogy felvidítsa, elviszi egy uszodába.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top