Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1417. rész tartalma

Karesz bizonytalan, amiért reggel még egyszer beidézi őt a gyámhivatal. Attól tart, hogy végérvényesen elveszíti Tedit. Amikor a gyámhivatal… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1417
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. december 19., szerda, 21:40-kor

Tartalom

Karesz bizonytalan, amiért reggel még egyszer beidézi őt a gyámhivatal. Attól tart, hogy végérvényesen elveszíti Tedit. Amikor a gyámhivatalban összefut Klaudiával, meg van róla győződve arról, ő intézte az egészet, hogy elvegye tőle Tedit. A gyámhivatali ügyintéző azonban felszólítja Klaudiát, hogy adja vissza Karesznek a fiát. Amikor Karesz boldogan haza akarja vinni a fiát, Klaudia feltartóztatja őt, és még egyszer hatni próbál a felelősségtudatára.

Tamara reggel teljesen túlhajszolt. A kuncsaftja nógatja a helyszín miatt, továbbá Bécy kéri őt, hogy Tamara törődjön többet az esküvőjével, mert már mindjárt itt van a napja. Tamara az ügynökségnél mindent megtesz annak érdekében, hogy sikerüljön megtalálnia a tökéletes helyszínt a kliense számára, de ő egyikkel sem elégedett. Amikor még a főnöke is nyomást gyakorol Tamarára, kiborul. Egy rendkívüli ötlettel Tamarának végül sikerül elérnie, hogy a pár elégedett legyen. Azonban az egyetlen időpont, amikor még szabad a helyszín, (február 23) egybeesik Bécy esküvőjének napjával.

Orsi beköltözik a Bécy házba, amit mindenki jóvá hagy, és szeretettel fogadják a lányt. Karola segít a többieknek rendet tenni, hogy Orsi beköltözhessen, amikor levele érkezik Szilárdtól. A levél megrázza, de megpróbálja figyelmen kívül hagyni. Bori sikeresen eltereli a figyelmét, amikor rásózza a karácsonyi hús és halvásárlást. Karola utálja az egészet, de Teó gyorsan jobb kedvre deríti, és újra megtalálják a közös hangot a karácsony fikázásában. Karola egy szexi szereléssel akarja meglepni Teót, amikor a száján kicsúszik valami, ami tönkreteszi az idillt.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top