Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1418. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Karesznek egyre inkább az az érzése az egyre csak gyülekező problémák között, hogy pillanatnyilag nem tud úgy gondoskodni Tediről, ahogy azt… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1418
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. december 20., csütörtök, 21:40-kor

Tartalom

Karesznek egyre inkább az-az érzése az egyre csak gyülekező problémák között, hogy pillanatnyilag nem tud úgy gondoskodni Tediről, ahogy azt szeretné. A hajón nagyon meleg van, mivel a fűtés még mindig nem működik, és Karesznek is tucatnyi egyéb dolog tűnik fel, ami eddig soha nem zavarta őt, de amik most már nem tűnnek megfelelőnek egy baba számára. Átmenetileg Győző zöldségesében keresnek menedéket Tedivel, hogy legalább amíg a hajón rendben nem lesz újra minden, melegen legyen a kicsi. Miután a fűtés este még mindig nem működik, és megint improvizálni kell Tedi ellátásával kapcsolatban, Karesz kiborul idegileg.

Tamara még mindig próbálja titkolni Bécy elől, hogy az övék mellett párhuzamosan egy másik esküvőt is szervez, mert ugyanarra a napra tegnap elvállalta Mia és Csaba esküvőjének megszervezését. Tamarára hatalmas nyomás nehezedik, mivel Rebeka elvárja tőle, hogy hiba nélkül oldja meg az első megbízását. Tamara egy igazán igényes prezentációval készül Mia és Csaba számára, közben pedig egyre nagyobb hazugságspirálba kerül, amikor a lelkes Bécy és Isabel a saját karibi esküvőjükhöz szeretne Tamarával egyeztetni. Látszólag az erőfeszítéseinek megvan a jutalma és Bécyék számára is mindenből a legjobbat sikerül kiválasztania. Ám miután Bécynek semmi nem tetszik, és mindennel elégedetlen, Tamara megbántódik és kifakadva Bécyre visszamondja az esküvőjük szervezését.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top