Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1419. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Mikor a műhelyben nincs semmi tennivaló, Karesz nem tudja, mihez kezdjen a szabadidejével, mivel a fia, Tedi épp Klaudiánál van. El akar menni… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1419
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. december 21., péntek, 21:40-kor

Tartalom

Mikor a műhelyben nincs semmi tennivaló, Karesz nem tudja, mihez kezdjen a szabadidejével, mivel a fia, Tedi épp Klaudiánál van. El akar menni hozzá, de Milán és Győző végül meggyőzik róla, hogy engedjen meg magának egy kis pihenést. kis karácsonyi ajándékvásárlás és lövöldözős játékot engedélyez magának Karesz, de nem bírja sokáig Tedi nélkül, és végül mégiscsak elmegy Klaudiához. Egy közös séta során rájönnek, hogy mindig csak azért kapnak össze, mert úgy érzik, hogy pótolniuk kell Tedi mamáját.

Reggel Karola és Bori kiskarácsonyi ünneplést tartanak a házban és mézeskalácsot sütnek, valamint értékelik az évüket. Karola a karácsonyi bevásárlás után zaklatottan érkezik meg a tetováló szalonba, mert úgy érzi valaki követte. Krisztián nem igazán foglalkozik Karola parájával, aki később éppen Borinak meséli el, hogy úgy érzi követték, amikor talál egy fenyegetőnek tűnő üdvözlő lapot az udvaron. Karola magára marad és Teót hívja segítségül, hogy nem mer hazamenni.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top