Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1420. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamara reggel kénytelen megállapítani, hogy közte és Bécy között még mindig rossz a viszony, mivel Bécy még mindig mérges amiatt, hogy Tamara… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1420
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. január 2., szerda, 21:40-kor

Tartalom

Tamara reggel kénytelen megállapítani, hogy közte és Bécy között még mindig rossz a viszony, mivel Bécy még mindig mérges amiatt, hogy Tamarának nincs ideje arra, hogy megszervezze az esküvőjüket. Ám amikor váratlanul megjelenik Annabella, Isabel édesanyja és ledöbben, amikor megtudja, hogy a lánya hozzá akar meni egy férfihoz, aki kb. annyi idős, mint ő, Tamara kiáll Bécy és Isabel szerelme mellett. Bécy azonban először még visszautasítja Tamara segítségét és egyedül akarja megoldani ezt a problémát Isabel édesanyjával.

Szilárd reggel megjelenik Karolánál, ismét a segítségét kéri, de a lány elutasítja. Nem akarja, hogy Szilárd megint hozzájuk költözzön. A tetoválószalonban Krisztián óvja Karolát, nem kellene felőrölnie magát Szilárd és Teó között. Később Puska is megjelenik Karolánál a tetoválószalonban, és félelmet keltően megfenyegeti: ha Szilárd nem fizet, baja eshet a lánynak. A megfélemlített Karola próbál segítséget kérni Teótól, de az a bárral és Evelinnel van elfoglalva, flegmán lepattintja a lányt. Ezután Karola úgy dönt, találkozik Szilárddal és rábeszéli, jelentsék fel együtt a rendőrségen Puskát.

Milán azt javasolja, hogy újév második napja alkalmából tartsanak Karesszel – és Tedivel – egy pasis napot. Eltöltenek egy közös napot együtt, miközben Milán kénytelen megállapítani, hogy már tényleg minden megváltozott Karesz és közte. Üdítőt isznak sör helyett. Karesznek még ahhoz sincs kedve, hogy lányokkal flörtöljön. Amikor Karesznek hirtelen be kell mennie a műhelybe, Milán megígéri, hogy addig vigyázni fog Tedire, és amikor lehetősége támad arra, hogy egy nagyon szexis lánnyal flörtöljön, azt állítja, hogy ő egy egyedülálló apa. Amikor Karesz rájön arra, hogy Milán felhasználja az élettörténetét arra, hogy lányokat szedjen fel, kiakad. A két barát között egy durva vita bontakozik ki.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top