Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1421. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Isabelnek esküvői ruhapróbára kell mennie, és azt javasolja Annabellának, hogy addig látogassa meg a Széchenyi fürdőt. Bécy gálánsan felajánlja… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1421
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. január 3., csütörtök, 21:40-kor

Tartalom

Isabelnek esküvői ruhapróbára kell mennie, és azt javasolja Annabellának, hogy addig látogassa meg a Széchenyi fürdőt. Bécy gálánsan felajánlja, hogy elkíséri a leendő anyósát. Miközben Isabel azon aggódik, hogy esetleg visszájára sül el az igyekezete, hogy Bécyt és Annabellát összeboronálja, Bécy és Annabella a gőzfürdőben, meglepő módon jól kijönnek egymással. Ám később Annabella véletlenül a fültanúja lesz, hogy Bécy milyen lekezelő hangon nyilatkozik róla, amin felháborodik és felpofozza a férfit. Hazarohan és dühösen kitálal a lányának, majd választás elé állítja Isabelt: vagy ő, vagy Bécy!

Szofi és Tamás megegyeztek, hogy a mai nap csak az övék – Szofi még azt is megígérte párjának, hogy ma nem dolgozik. Tamás titokban abban bízik, hogy lehetősége lesz ismét szóba hozni a családtervezést. Ám Tivadar kísértésbe hozza Szofit, mivel rábukkant egy kiadó üzletre, ami tökéletesen megfelelne egy második fodrászat helyszíneként. Szofit egyre jobban foglalkoztatja a bővítés, ezért a mit sem sejtő Tamással séta közben az üres üzlethelyiség felé veszi az irányt. Amikor kiderül a turpisság, Tamás nagyon begurul, hiszen egyrészt Szofi megszegte az ígéretét, másrészt pedig úgy néz ki, hogy a lány számára minden más fontosabb, mint a gyermekvállalás.

Erikának lehetősége adódik, hogy kiköltözzön a házból. De éppen aznap, amikor ezt közölni akarja a többiekkel, Orsi annyira le van lombozódva, hogy Bagoly nem hozakodik elő a jó hírrel, hanem inkább vigasztalni próbálja a lányt. Segít neki megjavítani az ágyát, illetve egy új ágyat készíteni, miközben önbizalomerősítő tanácsokkal látja el Orsit. A szerelési munkák hamarosan az összes lakótársat lázba hozzák. Mindenki beleveti magát a munkába.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top