Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1422. rész tartalma

Ugyan Tamara nagyon stresszel az esküvőszervezés miatt, mégis szeretne segíteni Bécynek, akit nagyon megviselt Isabel tegnapi távozása… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1422
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. január 4., péntek, 21:40-kor

Tartalom

Ugyan Tamara nagyon stresszel az esküvőszervezés miatt, mégis szeretne segíteni Bécynek, akit nagyon megviselt Isabel tegnapi távozása. Felkeresi Isabelt, és győzködi, hogy ne hagyja, hogy az anyja és Bécy közé álljon. Amikor Annabella megjelenik, Isabel szembeszáll vele.

Karesz reggel nagyon jókedvű, mígnem a Lilitől váratlanul érkező e-mail ki nem billenti lelki egyensúlyából. Lili szeretne egy képet Tediről. Kareszt nagyon megviseli a dolog, és sok érzelem dolgozik benne a pániktól a haragig. Mikor aztán a nap során idegenektől, de még Mesitől is azt hallja, hogy egyedülálló apaként nem tudja megadni a gyerekének, amire szüksége van, és a gyereknek anya is kell, egyre jobban haragszik és elkeseredik.

Szofi és Tamás reggel még mindig haragszanak egymásra. Nem tudnak közös nevezőre jutni a jövőjükkel kapcsolatban, és végül a lány inkább a munkába menekül. De aztán kap egy határidőt: délig el kell döntenie, hogy nyisson-e még egy üzletet. Szofi beleveti magát a költségtervekbe. A nagy döntési procedúra közepén a kutyafelvigyázó, Bence felhívja, hogy Pamacs rosszul van. Szofi mindent otthagy, és a kutya segítségére siet.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top