Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1423. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamara nem akarja elhinni, amikor reggel Annabella mindenki előtt közli, hogy megfúrta az esküvőt. Tamara lelkiismeret-furdalástól gyötörve … Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1423
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. január 7., hétfő, 20:30-kor

Tartalom

Tamara nem akarja elhinni, amikor reggel Annabella mindenki előtt közli, hogy megfúrta az esküvőt. Tamara lelkiismeret-furdalástól gyötörve mindent megpróbál, hogy megmentse az esküvőt, de eleinte nem jár sikerrel. Tamara végül Evelintől kér segítséget, aki meglepő módon felbátorítja a lányt. Tamara erőt merít Evelin szavaiból, és együtt elszántan elindulnak a főnökéhez segítséget kérni. Tamara Rebeka jóindulatára hatva eléri, hogy a nő segítsen neki.

Karesz reggel összetűzésbe kerül Klaudiával, aki Mesitől tudomást szerzett Lili leveléről, és megtudta, hogy Lili fel akarja venni a kapcsolatot Karesszel. Karesz nem engedi, hogy bárki is válaszoljon Lili levelére, mert szerinte Lili nem érdemli meg, hogy választ kapjon. Karesz a lakótársai tanácsa ellenére is kitart amellett, hogy ne reagáljon Lili közeledésére. Karesz később, mikor visszaér a lakóhajóra, észreveszi, hogy valaki megpróbált belépni a laptopján a levelezésébe. Mesi bevallja, hogy Klaudia volt. Karesz nagyon begurul, és keményen kiosztja Klaudiát, hogy ő maradjon ki ebből, Lili Karesz és Tedi számára halott! Klaudia érzelgősen elmondja Karesznek, mennyire hiányzik neki Lili, és bízik Karesz együttérzésében. Klaudia elmondja, hogy Karesz nem csinálhat úgy örökké, mintha Lili nem is létezne, hiszen Tedi Lili gyereke is.

Roland szeretne egy kellemes napot eltölteni Borival. De Borinak már programja van, így Roland végül csatlakozik Bencéhez és Teóhoz, akik a fél napot lazulásra szánták egy uszodában. Az uszodába érve egyből belebotlanak pár csinos lányba, akik felkeltik apa és fia érdeklődését, és akik között elindul egyfajta macsós versengés, amiből Roland, félve Bori haragjától szeretne kimaradni.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top