Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1424. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamara nagyon örül annak, hogy gyorsan meg tudott szerezni egy időpontot az anyakönyvi hivatalban az esküvőre Bécy és Isabell számára… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1424
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. január 8., kedd, 20:30-kor

Tartalom

Tamara nagyon örül annak, hogy gyorsan meg tudott szerezni egy időpontot az anyakönyvi hivatalban az esküvőre Bécy és Isabell számára. Egyúttal izgatott is – ilyen rövid idő alatt minden rendben lesz-e? Bécy és Isabell megérdemelnek egy tökéletes esküvőt mindazok után, amin keresztül kellett menniük! Reggel eligazítást tart segítőinek, és úgy tűnik, hogy minden remekül megy, míg Tamara össze nem fut a szomorú Isabell-lel, aki bevallja neki, hogy halálosan boldogtalan, mivel az édesanyja nem akar eljönni az esküvőre.

Karola reggel munkába indul, amikor talál egy fenyegető tartalmú fotót a bejárati ajtón. Visszarohan a lakásba, nagyon parázik, de a lakótársai előtt próbál keménynek mutatkozni. A tetováló szalonból napközben kiugrik, hogy megigyon egy kávét, amikor Puska jelenik meg a kávézóban, és fenyegeti Karolát, aki teljesen lefagy, és nem tudja, hogyan szabaduljon ki a veszélyes helyzetből.

Lali reggel dühös, mivel Joe ügyvédje még mindig nem tud semmi biztató fejleményről beszámolni. A dolgok nem állnak jól, és továbbra is Joe az egyetlen gyanúsított. Ezért Lali elhatározza, hogy maga indul a valódi tettes keresésére. Amikor meg akarja szerezni Barna támogatását, Joe haverja figyelmezteti Lalit, hogy egyedül ne vágjon bele semmibe azokban az alvilági körökben. De Lali eltökélt és parókában indul a night klubba. Reni nyomában akar maradni, akinek az ő szemében szintén lehetett indítéka a gyilkosságra.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top