Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1424. rész tartalma

Tamara nagyon örül annak, hogy gyorsan meg tudott szerezni egy időpontot az anyakönyvi hivatalban az esküvőre Bécy és Isabell számára… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1424
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. január 8., kedd, 20:30-kor

Tartalom

Tamara nagyon örül annak, hogy gyorsan meg tudott szerezni egy időpontot az anyakönyvi hivatalban az esküvőre Bécy és Isabell számára. Egyúttal izgatott is – ilyen rövid idő alatt minden rendben lesz-e? Bécy és Isabell megérdemelnek egy tökéletes esküvőt mindazok után, amin keresztül kellett menniük! Reggel eligazítást tart segítőinek, és úgy tűnik, hogy minden remekül megy, míg Tamara össze nem fut a szomorú Isabell-lel, aki bevallja neki, hogy halálosan boldogtalan, mivel az édesanyja nem akar eljönni az esküvőre.

Karola reggel munkába indul, amikor talál egy fenyegető tartalmú fotót a bejárati ajtón. Visszarohan a lakásba, nagyon parázik, de a lakótársai előtt próbál keménynek mutatkozni. A tetováló szalonból napközben kiugrik, hogy megigyon egy kávét, amikor Puska jelenik meg a kávézóban, és fenyegeti Karolát, aki teljesen lefagy, és nem tudja, hogyan szabaduljon ki a veszélyes helyzetből.

Lali reggel dühös, mivel Joe ügyvédje még mindig nem tud semmi biztató fejleményről beszámolni. A dolgok nem állnak jól, és továbbra is Joe az egyetlen gyanúsított. Ezért Lali elhatározza, hogy maga indul a valódi tettes keresésére. Amikor meg akarja szerezni Barna támogatását, Joe haverja figyelmezteti Lalit, hogy egyedül ne vágjon bele semmibe azokban az alvilági körökben. De Lali eltökélt és parókában indul a night klubba. Reni nyomában akar maradni, akinek az ő szemében szintén lehetett indítéka a gyilkosságra.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top