Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1428. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Karola egy egész hétvégén át őrlődött a múlt heti eseményeken, és hogy Szilárd és Teó közül ki lenne számára a megfelelő választás. Bori… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1428
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. január 14., hétfő, 20:40-kor

Tartalom

Karola egy egész hétvégén át őrlődött a múlt heti eseményeken, és hogy Szilárd és Teó közül ki lenne számára a megfelelő választás. Bori továbbra is azt tanácsolja, hogy mind a két srác kuka, ám a nyugodt elmélkedést Szilárd látogatása és meglepetése akadályozza meg. A srác a gyerekkori jó élményeket akarja felszínre hozni Karolában, ám a cirkuszlátogatás a lány, és így végül Szilárd számra is kedvezőtlen fordulatot vesz.

Gábor nagyon aggódik, amikor Joe ügyvédje reggel arra utal, hogy Joe nincs túl jó állapotban a börtönben. Később Gábor valóban rossz pszichikai és fizikai állapotban találja Joe-t. Ehhez még hozzájön az is, hogy Joe kirúgja az ügyvédjét, mivel az azt akarja, hogy Joe bűnösnek vallja magát. Joe ezért megkéri Gábort, hogy bízzon meg egy másik ügyvédet, Dr. Bihari Ritát az ügyével. Gábor azonban nem túl lelkes, mivel korábban az ügyvédnő már védte Joe-t, sikertelenül, ezért Gábor először más megoldást keres. Ám amikor Evelin Gábor háta mögött mégis megbízza az ügyvédnőt, Gábor szörnyen dühös lesz, és először nem akar esélyt adni az ügyvédnek.

Szofi reggel meglepődik, mivel egy utcazenész a fodrászat bejárata elé cövekelt a kutyájával együtt, és ott próbál meg némi pénzt gyűjteni. Szofi először megsajnálja őt, és még a fodrászat előtti zenélést is elviseli. A nap folyamán Szofi azonban egyre idegesebb lesz, ahogy a zene egyre inkább zavarja őt és a vendégeket, így a közterület felügyelettel fenyegeti meg az utcazenészt. Mikor az utcazenész még az egyik vendéggel is összeszólalkozik, heves vita alakul ki, ami során Pamacs és az utcazenész kutyája, Csillag észrevétlenül elszöknek.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top