Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1429. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Gábor nem túl optimista, nem igazán hiszi, hogy a sztárügyvédnő, Dr. Bihari sikert érhet el Joe előzetes letartóztatásának felülvizsgálata… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1429
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. január 15., kedd, 20:40-kor

Tartalom

Gábor nem túl optimista, nem igazán hiszi, hogy a sztárügyvédnő, Dr. Bihari sikert érhet el Joe előzetes letartóztatásának felülvizsgálata során. De Joe érdekében úrrá lesz kételyein, sőt még barátját is bátorítani próbálja, mielőtt Joe belép a tárgyalóterembe. Gábort érzelmileg sokkolja a hír, hogy Joe szabadlábra kerülhet a tárgyalásig, amennyiben kifizeti a kiszabott 30 millió forintos óvadékot.

Milánt sokkolja, amikor reggel észreveszi, hogy az Emergency Futár furgonjának kiszúrták a kerekét. Mivel a kiszállítási vállalkozásukhoz nélkülözhetetlen a kocsi, feltétlenül meg kell javíttatnia. Ebben a szükséghelyzetben kénytelen az anyjánál pénzért kuncsorogni, aki azonban elutasítja. Az anyja ráadásul később tanúja lesz, hogy Milán elfogadhatatlan módon viselkedik a zöldségesben egy vásárlóval. Csalódottan a fia szemére veti, hogy tényleg igaza van az apjának, Milán haszontalan semmirekellő.

Bori reggel nagyon felidegesíti magát azon a káoszon, ami Rolanddal közös szobájukban uralkodik. Most együtt laknak itt – és ő szeretné, ha szép környezet venné körül őket. De Roland nem igazán partner a takarításban, így Bori maga lát munkának, és igazi nőcis stílust varázsol a szobába. Roland azonban ahelyett, hogy örülne, totál kiakad. Úgy érzi, hogy Bori erőszakosan beleavatkozik a dolgaiba, ez dühíti. Miközben Borit kétségek fogják el azzal kapcsolatban, hogy Roland valóban be akarja-e engedni őt az életébe, a fiú attól tart, hogy Bori teljesen uralni fogja az életét és az életterét.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top