Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1430. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Gábort sokkolja, mikor megtudja, hogy Joe nem kap hitelt a banktól, hogy kifizethesse az óvadékát. Ha Joe nem tudja kifizetni az óvadékot… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1430
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. január 16., szerda, 20:40-kor

Tartalom

Gábort sokkolja, mikor megtudja, hogy Joe nem kap hitelt a banktól, hogy kifizethesse az óvadékát. Ha Joe nem tudja kifizetni az óvadékot, úgy börtönben kell maradnia a tárgyalás végéig. Gábor mindent megpróbál, hogy pénzt szerezzen, még Bécy előtt is megalázkodik, de hiába. Bécy rosszindulatúan elzavarja a dühös Gábort. Végül Gábor nem lát más lehetőséget, mint hogy eladja a műhelyt. Beszél Joe-val, aki először egyáltalán nem tartja jó ötletnek a dolgot, de Gábornak sikerül Joe lelkére beszélni, aki végül beadja a derekát, majd Gábornak sikerül a többieket is meggyőznie arról, hogy csak is a műhely eladása az egyetlen megoldás, hogy Joe végre szabad legyen.

Tamás reggel éles fájdalmat érez a lábai közt, ami miatt félbeszakítja a szexet Szofival. Mikor aztán zuhanyozás közben egy csomót érez a heréjén, azonnal pánikba esik. Roland bunkó beszólásának köszönhetően egyre jobban belelovallja magát a rettegésbe, hogy nemsokára meghal. Miközben Tamara pénzt próbál kérni tőle Joe kiszabadítására, Tamás agya csak azon jár, hogy halálos beteg, ezért feszültségét Tamarán tölti ki, aki értetlenkedve vérig sértődik Tamáson, hogy őt egyáltalán nem érdekli az, hogy Joe börtönben szenved. Közben Szofi azt hiszi, hogy Tamásnak az a baja, hogy csak három év múlva lesznek szülők. Mikor szembesíti ezzel a fiút, az hálásan lecsap a lehetőségre, és megjátssza, hogy tényleg ettől van kiakadva, mivel egyáltalán nem akarja bevallani az igazságot. De közben magában őrlődik és úrrá lesz rajta a hipochondria. Hogy mondja meg Szofinak, hogy soha nem lesz gyerekük, és nemsokára meghal?

Milán reggel még mindig nagyon le van törve, amiért az anyja előző nap elfordult tőle, mert egy vesztesnek tartja. Annál jobban meglepődik, mikor az anyja váratlanul beállít a hajóra. Van egy ajánlata a fiának. Estig döntse el, hogy beszáll-e az apja cégébe. Különben soha nem lesz belőle senki. Hogy jól dönthessen, Milán anyja lerak a fia elé egy millió forintot is kézpénzben. Milán tipródik. Rendszeresen lesz pénze, de cserébe heti 5 napot kell lehúznia öltönyben az apja parancsnoksága alatt. Mikor Karesz véletlenül megtudja, min rágódik, nagyon kiakad. Ha Milán elfogadja az állást, totál feladja önmagát. Karesz bátorításának köszönhetően Milán visszautasítja az állást, és amikor már az apja és anyja is megjelenik a hajón, végleg szakít a szüleivel. Ő nem egy lúzer, nem számít, mennyi időbe telik, míg sikeres lesz, de a maga módján akar az lenni, nem akarja a szülei életét élni!

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top