Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1431. rész tartalma

Tamara ma meglátogathatja Joe-t az előzetesben. Az öröme csak nő, mikor a lakótársaitól megtudja, hogy találtak egy vevőt a műhelyre, és… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1431
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. január 17., csütörtök, 20:40-kor

Tartalom

Tamara ma meglátogathatja Joe-t az előzetesben. Az öröme csak nő, mikor a lakótársaitól megtudja, hogy találtak egy vevőt a műhelyre, és a vételárból kifizetik az óvadékot. Később azonban nagyon megdöbben, amikor Joe annak ellenére, hogy mennyire szenved a börtönben, mégsem akarja eladni a műhelyt az érdeklődőnek. Ő ugyanis ismeri ezt a férfit, és gyűlöli – neki nem hajlandó eladni a műhelyt. Joe megígérteti a döbbent Tamarával, hogy amilyen gyorsan csak tud, keres egy másik vevőt, és teljes körű meghatalmazást ad neki. Tamara később az albérlők előtt Joe álláspontját képviseli, és sikerül megvédenie Joe döntését: kizárólag ő szabhatja meg, hogy kinek adja el a műhelyt. Ugyanakkor titkon aggódik, hogy egyáltalán fognak-e vevőt találni rá.

Tamás nagyon aggódik a csomó miatt, amit a heréjén talált. Egyre jobban belehergeli magát a félelembe, hogy súlyos beteg, és hamarosan meg fog halni. Kétségbeesve ki akarja használni azt a kevés időt, ami még maradt neki, és Szofival akarja tölteni, olyan kellemesen, ahogy csak lehet. Bár Szofira nagy hatással van Tamás romantikus akciója, de arra rájön, hogy Tamással valami nem stimmel. Szofi nyomatékosan kérdőre vonja Tamást, aki végül könnyes szemmel bevallja a félelmét a feleségének: lehet, hogy halálos beteg. Szofi először csak egy hipochonder képzelgésének véli Tamás félelmét, de aztán ő maga is kitapintja a csomót. Bár Szofi is megijed, Tamásnak mégis azt mondja, hogy csak beképzelte magának az egészet, és nincs semmi baj.

Bence egy buli-napot tervez együtt tölteni a régi cimboráival, Tamtammal és a társaival. Amikor kiderül, hogy Orsi is velük akar tartani, csak félvállról bólint rá a dologra, ami nagyon rosszul esik a lánynak. Orsi később is úgy érzi magát a társaságban, mint aki némileg a perifériára szorult, és eléggé rossz kedve lesz. Aztán amikor a kocsmában Bence flörtölni kezd a pultoslánnyal, és felajánlja, hogy lerajzolja, Orsi egyre dühösebbé válik. Egy kicsit többet iszik a kelleténél, és botrányt csinál: csúnyán beszól Bencééknek, majd elrohan. Bence követi Orsit, és tisztázzák, hogy mi volt ez az egész. Végül megegyeznek abban, hogy jó barátok maradnak.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top