Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1437. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Joe agresszíven viselkedik, amikor az ügyvédje az Ádám halálával kapcsolatos emlékei között kutakodik. Végül Joe belemegy, hogy visszamenjen… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1437
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. január 25., péntek, 20:40-kor

Tartalom

Joe agresszíven viselkedik, amikor az ügyvédje az Ádám halálával kapcsolatos emlékei között kutakodik. Végül Joe belemegy, hogy visszamenjenek a tett helyszínére, hátha újraélednek az emlékei. A bejárás során azonban Joe zaklatottan kimenekül Ádám lakásából és belebotlik Ádám szomszédjába, aki azon idegeskedik, hogy tegnap is itt ólálkodott a ház körül Ádám egyik haverja. Joe szimatot fog és az ügyvédjével együtt felkeresik Renit, aki kelletlenül bár, de megad pár nevet Ádám társaságából.

Bence reggel próbálja felhívni magára Erika figyelmét, a lány azonban rosszkedvű, mert egy idegesítő zenekari próba vár rá. Amikor még az új felszerelést is neki kell elhoznia a zenésztársainak, Bence megragadja az alkalmat, hogy segítsen neki és elkísérje. Bence ideges lesz a próbateremben, mert a zenekar tagjai megzavarják kettejüket, amikor épp egy romantikus pillanatot élnek meg. A próba után Bence meghívja Erikát a K.E.R.T-be és komoly várakozásai vannak vele kapcsolatban. A bárban Bence féltékenykedni kezd, amikor két pasi ráhajt Erikára, mert ő akarta volna ugyanezt tenni.

Milán oda meg vissza van, amikor Mesi bemutatja neki a szexi kolléganőjét, Natit. Bár Mesi megtiltja a fiúnak, hogy ráhajtson a lányra, Milán addig udvarol neki, amíg sikerül rávennie Natit, hogy randizzon vele. Amikor azonban Nati először elneveti magát, Milán úgy érzi, borzasztóan gyűlöli ezt a nevetést, bár ez elvileg nem lenne annyira lényeges kérdés. Csak Mesi kedvéért hajlandó elmenni a randira. Amikor a randevún kiderül, hogy Nati valóságos csókkirálynő, Milán úgy gondolja, meg tud feledkezni a szörnyű nevetésről.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top