Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1438. rész tartalma

Joe reménykedni kezd, amikor a hétvégén a magánnyomozó kideríti Robi budapesti címét. Tettre készen, Lalival karöltve elkíséri a nyomozót… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1438
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. január 28., hétfő, 20:40-kor

Tartalom

Joe reménykedni kezd, amikor a hétvégén a magánnyomozó kideríti Robi budapesti címét. Tettre készen, Lalival karöltve elkíséri a nyomozót Robi lakásához. Joe-nál elszakad a cérna és összeveri Robit. Robi vehemensen tagadja, hogy Ádám lakásában járt volna, és bármit is tudna a gyilkosságról. Joe kijózanodva kénytelen belátni, hogy a forró nyom odalett. Szomorúan eszmél rá arra, hogy a szabadon töltött utolsó néhány napját azokkal az emberekkel akarja együtt tölteni, akiket szeret, végül Evelinnel is kibékül.

Tamara ledöbben, amikor a leendő menyasszonyt, Miát egy másik férfival kapja rajta szex közben a lakásukban. Mia könyörög neki, hogy semmit se mondjon Csabának, akit nagyon szeret. Tamara hallgatását igencsak kemény próba elé állítják, amikor Csaba megbeszéli vele a házassági fogadalmát, és Tamara meghatódva ismeri fel, hogy Csaba mennyire szereti Mia-t. Harcol magával, hogy képes-e végignézni, ahogy Csaba a vesztébe rohanjon, vagy közbelépjen? Amikor Tamara beszámol a főnökének az aggodalmairól, ő választás elé állítja Tamarát: vagy hallgat és megszervezi az esküvőt, vagy elmehet.

Orsi izgatottan várja, hogy elkísérje Erikát a fellépésre. Az utóbbi időben sem az önkéntes melói, se a pasik nem voltak túl sikeresek nála, így reménykedik abban, hogy történik némi pozitív fordulat is az életében. Amikor Erikának csak még inkább elmegy a hangja munka közben, Orsinak mentő ötlete támad. Rendezzenek egy élő karaoke estet. Orsi bátorságot merítve elsőként lép fel és meglepődik, hogy a közönség mennyire odavan érte. Amikor Erika bevallja neki, hogy ez azért volt, mert a blúza a reflektorfényben átlátszóvá vált, Orsi szégyenében a föld alá tudna süllyedni.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top