Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1439. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Karesz nagyon kiakad, amikor Júlia, Lili anyja váratlanul ismét megjelenik a lakóhajón. Ráadásul a saját anyja, Renáta is beállít, akit… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1439
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. január 29., kedd, 20:40-kor

Tartalom

Karesz nagyon kiakad, amikor Júlia, Lili anyja váratlanul ismét megjelenik a lakóhajón. Ráadásul a saját anyja, Renáta is beállít, akit dühében el is zavar. Ismét eszébe jut a húga, akivel öt éve nem találkozott, amióta nevelőszülőknél van. Kareszt gyötri a lelkiismeret-furdalás, ezért felkeresi Karolinát. Mindkettőjüket megviseli a váratlan viszontlátás. Karolina legszívesebben elmenekülne, de végül hajlandó beszélgetni a bátyjával. Karesz elhatározza, hogy magához veszi a húgát, és ő is a lakóhajón fog élni.

Ma tartják Mia és Csaba esküvőjét. Tamara vívódik, hogy elmondja-e a Csabának az igazságot, de a barátai lebeszélik róla. A főnöke ráadásul felmondással fenyegeti, ha meghiúsítja az esküvőt. Végül Tamara mégis képtelen a lelkiismerete ellen cselekedni. Elmondja az igazságot a vőlegénynek, az esküvő így elmarad. Rebeka valóban ki akarja rúgni Tamarát, de ő megelőzi és felmond.
Evelinnek reggel az az érzése, hogy bár kibékült Joe-val, a régi barátság még nem állt helyre köztük. Sokat javul a helyzet, amikor Evelin megmutatja neki a bárt. Roland képtelen dolgozni, és Evelinnek be kell ugrania helyette, Joe még a pult mögé is beáll, hogy segítsen a lánynak. Amikor kikezd vele egy dögös nő, Evelin arra biztatja Joe-t, hogy menjen bele, élvezze ki a szabadságát.

Egy idő után azonban a nő már túlságosan rámenőssé válik, így Evelin Joe segítségére siet, és egy igen sajátságos ötlet révén megszabadítja barátját a tolakodó hódolótól. A nap végén Evelin szinte repes az örömtől, hogy ismét a minden a régi köztük.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top