Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1440. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Kareszt eléggé feldúlja a húgával, Karolinával való találkozás. Eközben Karesszel felveszi a kapcsolatot a nagynénje, Mónika, aki Karesz… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1440
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. január 30., szerda, 20:40-kor

Tartalom

Kareszt eléggé feldúlja a húgával, Karolinával való találkozás. Eközben Karesszel felveszi a kapcsolatot a nagynénje, Mónika, aki Karesz segítségét kéri, beszéljenek együtt Renátával, hogy hagyja el Vilmost. Miután Renáta kijelenti Karesznek, hogy Vilmossal akar maradni, és nem helyesli, hogy Karolina a lakóhajóra költözzön, Karesz úgy dönt, hogy saját szakállára cselekszik, és elhozza Karolinát a nevelőszülőktől. De sajnos ez sem sikerül. Karolina semmiképp nem akar Kareszhez költözni.

Tamara, miután felmondott az esküvőszervező irodánál, nagyon le van törve. Szofi barátnői szolidaritásból úgy dönt, hogy részmunkaidőben visszaveszi Tamarát a fodrászatba. Flóra fél, hogy elveszíti az állását. Tamara összevész vele, de mikor aztán titokban megtudja, hogy Szofi nem is engedhet meg magának egy újabb fodrászt, önszántából a távozás mellett dönt. Később felmegy Joe-hoz, hogy nála találjon vigaszt.

Laura reggel megkapja az elkészült edzés videót, és nagyon izgatott, délután fel szeretné tölteni a netre. Túlórázás miatt Laura összeveszik a főnökével, majd miután a videó véletlenül a főnök kezébe kerül, az dühében, mert Laura nagyképűen beszólt neki, azonnali hatállyal felmond a lánynak. Mivel Laura nem akarja elveszíteni az állását, a főnök és a terem tulajdonosának jelenlétében be akarja bizonyítani, hogy milyen jó személyi edző, de mivel nem melegít be rendesen, a próbaedzés során begörcsöl a feneke. Laura meg van győződve róla, hogy totál elszúrt mindent, de a tulajdonos látja Laurában a lehetőséget, és végül megtarthatja az állását.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top