Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1441. rész tartalma

Mónika reggel arra kéri Kareszt, hogy menjenek el még egyszer Renátához és győzzék meg, hogy szakítson Vilmossal. Renáta azonban – ahogy vár… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1441
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. január 31., csütörtök, 20:40-kor

Tartalom

Mónika reggel arra kéri Kareszt, hogy menjenek el még egyszer Renátához és győzzék meg, hogy szakítson Vilmossal. Renáta azonban – ahogy várható volt – megmakacsolja magát és el akarja hajtani őket, bár kiderül, hogy monokli van a szeme alatt, ami valószínűleg Vilmostól származik. Karesz megbántottan és csalódottan otthagyja az anyját, majd a lakóhajón összeomlik a barátai előtt. Renáta este váratlanul meglátogatja Kareszt és még egyszer utoljára elmondja neki, hogy sajnálja, de Vilmossal fog maradni.

Karola hiába szervezett programot hétvégére magának és Teónak, Teó közli vele, hogy nem ér rá. Teó számára egyre kényelmetlenebbé válik Karola vonzalma, ugyanakkor nem akarja kiadni a lány útját, mert attól tart, hogy akkor Karola a pénzét is kivenné a közös vállalkozásból. Teó elhatározza, hogy egy ravasz terv segítségével szabadul meg a lánytól: rábeszéli egy régi cimboráját, Nitrót, hogy adja ki magát dúsgazdag pasinak, és csábítsa el Karolát. Nitró felkeresi Karolát egy egész hátas tetoválás miatt. Karola először húzódozik, de nagy nehezen belemegy egy megbeszélésbe Nitróval, majd egy közös estét is eltölt vele, ahol meglepően jól érzi magát.

Tamásnak reggel annyira fáj a heréje, hogy elfogad egy táncosnőtől egy erős fájdalomcsillapítót. Amikor Bécy észreveszi, hogy a gyógyszer mennyire eltompította Tamást, hazaviszi. Amikor Tamás szemrehányást tesz neki, hogy végső soron ő a felelős a történtekért, Bécy egyáltalán nem mutat megbánást. Tamás erre kiborul és kijelenti, hogy vége a barátságnak! Tamás elmeséli Szofinak, mekkorát csalódott Bécyben, mire Szofi kiborul Bécyn. Eközben Tamás megtudja az orvostól, hogy a műtét immár elkerülhetetlen. Este Bécy bocsánatot kér és kibékülnek.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top