Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1442. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Karesz reggel még mindig rossz hangulatban van. A barátai próbálják kilendíteni őt az érzelmi mélypontjáról. Karesz egyre jobban élvezi, de … Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1442
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. február 1., péntek, 20:40-kor

Tartalom

Karesz reggel még mindig rossz hangulatban van. A barátai próbálják kilendíteni őt az érzelmi mélypontjáról. Karesz egyre jobban élvezi, de Mónika sokkoló segélyhívása gondoskodik arról, hogy a nap rosszul süljön el és Karesz és a barátai Renátához siessenek. Renátát Vilmos csúnyán megveri, és csak Karesz bátor mentőakciója vezet végül oda, hogy a nő meg tud menekülni. Karesz a tudatára ébred, hogy nem hagyhatja cserben a családját és elhatározza.

Karola reggel elmeséli Krisztiánnak, hogy milyen jó volt végül a tegnap estéje Nitróval. Karola elvállalja Nitró tetkóját, de közben távolságtartó a férfival, amiért Nitró aggódik, hogy nem fog sikerülni a közös tervük Teóval. Váratlan húzással elhívja Karolát egy menő házibuliba. Miután Teó megtudja, hogy Nitró mit kamuzott össze Karolának Evelin segítségét kéri, akinek gyanús a dolog, de Teó nem fedi fel előtte a tervét. Úgy tűnik, hogy a terv sikerül: Karola és Nitró között elcsattan egy csók. De később, amikor Teó és Nitró erre koccintanak, feltűnik Karola, hogy az estét Teóval töltse.

Rolandnak reggel egy ideges vendéggel van dolga, akit egy hirtelen kitalált maradék itallal ráz le. De amikor a vendég az italról áradozik, sőt közli, hogy a K.E.R.T-et az ital miatt a blogjában is reklámozni fogja, Roland kétségbe esik, mivel már nem emlékszik az ital összetevőire. Végül Bence beismeri, hogy ő járult hozzá az ital borsmentaszerű ízéhez, mivel beleköpte a rágóját az idegesítő alak italába.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top