Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1443. rész tartalma

Karesz átmenetileg a nagynénjéhez, Mónikához vitte az édesanyját, a hétfő reggel is nagynénjénél éri, mivel attól fél, hogy Vilmos újra fel… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1443
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. február 4., hétfő, 21:10-kor

Tartalom

Karesz átmenetileg a nagynénjéhez, Mónikához vitte az édesanyját, a hétfő reggel is nagynénjénél éri, mivel attól fél, hogy Vilmos újra felbukkanhat. Az erőszakos alak reggel valóban meg is jelenik, ám Karesznek, először sikerül elüldöznie. Később Vilmos Kareszékra töri az ajtót, de még mielőtt bárkit is bánthatna, megérkeznek a rendőrök és letartóztatják őt. Renátának, mivel nincs más választása, és nincsen biztonságban, el kell tűnnie Budapestről. Karolinától és Teditől való szívszaggató búcsú után, Renáta őszintén elnézést kér Karesztől mindenért, és végül az átélt események után végre képes kibékülni a fiával.

Tamásnak ma távolítják el a mellékhere cisztáját és ezért nagyon ideges. Szofinak sikerül valamennyire csökkenteni a félelmét, és a nyugtató is hat, amit nem sokkal a műtét előtt Tamásnak beadnak. Miután felébred a műtétből, teljesen ledöbben és kiakad, mivel a ciszta annyira össze volt nőve a herével, hogy kénytelenek voltak az egész herét eltávolítani. Tamás számára ez maga a rémálom, de később Szofi szeretetteljes szavai által ismét reménykedni kezd.

Miután Bori hazaérkezik a párizsi kiruccanásból, már alig várja, hogy szexelhessen Rolanddal. Ám a szenvedélyes légyottot állandóan megzavarja valami. Leginkább Bori munkái. A fitnesztermes műszak után, még a klubban is kellemetlen meglepetés várja, ám egy megterhelő nap után végül mégiscsak egymáséi lesznek Rolanddal.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top