Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1444. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Joe reggel kapja kézhez a rettenetes hírt, miszerint mégsem halált okozó súlyos testi sértés miatt, hanem emberölés vádjával idézik be a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1444
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. február 5., kedd, 21:10-kor

Tartalom

Joe reggel kapja kézhez a rettenetes hírt, miszerint mégsem halált okozó súlyos testi sértés miatt, hanem emberölés vádjával idézik be a tárgyalásra. Úgy véli, rajta már senki sem tud segíteni, és teljesen rezignálttá válik. Joe közben el akarja érni Barbit, Ildikótól kér segítséget, aki nem adja meg Barbi számát. Evelin közösen a barátaikkal és Joe ügyvédjével nagy nehezen mégis meggyőzi arról, hogy nem adhatja fel, tovább kell küzdenie.

Tamás teljesen összetörten jön ki a kórházból. Már nem férfinek, hanem csak egy nagy rakás szerencsétlenségnek tartja magát. Szofi úgy dönt, hogy már most bevállalja a gyerekszülést. Tamással a hír hallatán madarat lehetne fogatni örömében, de amikor rájön, hogy Szofi csupán szánalomból állt rá a dologra, csalódottan lemond eredeti tervéről.

Roland teljesen ráizgul Borira, amikor váratlanul egy nagyon szexis fehérneműben látja meg. Azonnal szexelni akar vele, és meg se hallja, hogy Bori közli vele, hogy a dögös cuccot a nászéjszakára szánja. Roland csak a szexre koncentrál, és egyszerűen leszakítja róla a fehérneműt, aki ettől teljesen kiakad. Bori úgy érzi, hogy Roland semmibe veszi a tervezett esküvőjüket. Roland hogy jóvátegye a bűnét, nagy erőbedobással egy ugyanolyan fehérneműt szerez be a menyasszonya számára. Így akarja bebizonyítani, hogy neki is ugyanolyan fontos az esküvő és az eljegyzésük, mint Borinak.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top