Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1445. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (1 szavazat, átlaga: 5,00)
Loading...

Joe nagyon meglepődik, mikor reggel felhívja az anyja, Zsuzsa. Azonnal Szolnokra kell mennie, sürgősen el kell mondania neki valamit. Joe… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1445
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. február 6., szerda, 21:10-kor

Tartalom

Joe nagyon meglepődik, mikor reggel felhívja az anyja, Zsuzsa. Azonnal Szolnokra kell mennie, sürgősen el kell mondania neki valamit. Joe feldúltan elindul a szülővárosába. Lehet, hogy a szülei megtudták, hogy gyilkossággal vádolják? Joe itt kénytelen bevallani a szüleinek, hogy talán ártatlanul börtönbe kell mennie. Joe apját nem éri váratlanul a hír, mivel úgyis lúzernek tartotta a fiát. De az anyja olyan hírrel áll elő, amitől elakad Joe szava.

Karola reggel alig tud elszakadni Teótól, és megint túlságosan nyomul, amitől Teó végleg besokall. Teó egy menő autót bérel pár órára Nitrónak, aki egyre inkább leveszi a lábáról Karolát. Egy különleges helyre akarja meghívni, de ő a kezdetben hezitál, majd miután Teó megjelenik a Tetováló szalonban és közli, hogy mégsem tudja vele a ma estét tölteni, Karola úgy dönt, elmegy Nitróval és csak azért is jól érzi magát.

Laura pánikba esik, mikor reggel azt hiszi megölte Lali egyik görényét. Elhatározza, hogy keres a halott görény helyett egy hasonmást, amivel becsaphatja Lalit. Végül talál is egyet, amelyik ugyanúgy néz ki, de nagyon nagy ára van. Visszaérve az albérletbe, azt hiszik Evelinnel és Nikivel, hogy lebuktak, mikor Lali észreveszi a tetszhalott görényt.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top