Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1446. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Joe teljesen össze van zavarodva, így aztán el akarja odázni a döntést, hogy megismerje-e a fiát. Aztán még inkább megdöbben, amikor váratlan… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1446
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. február 7., csütörtök, 21:10-kor

Tartalom

Joe teljesen össze van zavarodva, így aztán el akarja odázni a döntést, hogy megismerje-e a fiát. Aztán még inkább megdöbben, amikor váratlanul választ kap Barbitól a legutóbbi üzenetére. Ráadásul kézbesítik neki az idézést is a per első tárgyalására. Joe találkozik Barbival, és döbbenten látja, hogy az exe teljes átváltozáson ment keresztül. Nagy nehezen elszánja magát, hogy mindent elmond Barbinak, a börtönt és a fiát is – de amikor Barbit a saját gyerekéről kérdezi, Barbi hirtelen bezárul, és faképnél hagyja Joe-t.

Joe később ismét Tamaránál találja magát, aki megvigasztalja. Ő ráveszi Joe-t, hogy gondolkozzon el: meg fogja bánni, ha nem arra használja fel a tárgyalásig hátralevő időt, hogy megismerje a fiát. Így aztán Joe elhatározza magát és még aznap este eltökélten útnak indul.

Milán rendkívül lehangolt, és a születésnapját legszívesebben az ágyban szeretné tölteni. Karesz és Győző viszont elviszik egy közös shopingolásra, majd beültetik egy fodrászatba. Milán kikezd a csinos fodrászlánnyal, aki viszont sajnos nem tud velük tartani a lakóhajóra, az esti bulizásra. Milán ismét maga alá került, és úgy véli, hogy ez a valaha volt legrosszabb születésnapja. Minden jóra fordul, amikor a csinos lány mégiscsak felbukkan.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top