Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1449. rész tartalma

Az optimista Joe reggel bízik abban, hogy ejteni fogják a vádakat ellene azok után, hogy Janit letartóztatták. De kiderül, hogy Janinak bomba… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1449
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. február 12., kedd, 21:10-kor

Tartalom

Az optimista Joe reggel bízik abban, hogy ejteni fogják a vádakat ellene azok után, hogy Janit letartóztatták. De kiderül, hogy Janinak bombabiztos alibije van és megint Joe az első számú gyanúsított. Joe kétségbeesésében elmenekül a lakásból. Legnagyobb meglepetésére Barbival találkozik, aki azért jött, hogy támogatást nyújtson neki, de amikor Joe összefut Tamarával, Barbi inkább elmegy. Tamara nem akarja ilyen feldúlt állapotban magára hagyni Joe-t, ezért elkíséri Barna kocsmájába. Miután Joe elszáguld a kocsijával mindenki úgy gondolja, hogy el akar szökni a tárgyalás elől.

Erika teljesen kiborul, amikor reggel váratlanul kap egy hívást a múltjából, de nem veszi fel a telefont. Később Orsi jelenik meg a próbateremben Erika exével, Boldizsárral (a hívóval). Erika soha többet nem akart találkozni vele. Végül Orsi az, aki rá tudja beszélni Erikát arra, hogy adjon öt percet a fiúnak. A Boldizsárral való beszélgetés közben felszínre törnek Erika elfojtott érzései: hogy milyen nagy szerelem volt, de mennyire fájt neki az, hogy Boldizsár a kábítószerfüggésével tönkretette önmagát és a kapcsolatukat is.

Mesi nagyon ki van borulva, hogy a fiúk nem értékelik a segítőkészségét – először véletlenül tönkreteszi Tedi babakocsiját és utána még Milán után kell vinnie a furgon kulcsát, amit otthon felejtett. A találkozóhelyen éppen modellek fotózását készítik elő. Mesi zavarba jön, amikor őt is modellnek hiszik. Később Mesi nagyon dühös lesz, amikor Milán magával hozza a fotóst a lakóhajóra, aki megkéri Mesit, hogy húzza őt ki a csávából, és modellként ugorjon be. Mesi meginog, mivel a pénzből tudna egy új babakocsit venni Tedinek. Elfogadja a munkát, ráadásul jól is érzi magát.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top