Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1451. rész tartalma

Joe nagyon meglepődik, mikor Dávid váratlanul megjelenik nála. Azonban hamar utoléri a valóság, és nem tudja, hogyan mondja el a fiának, hogy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1451
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. február 14., csütörtök, 21:10-kor

Tartalom

Joe nagyon meglepődik, mikor Dávid váratlanul megjelenik nála. Azonban hamar utoléri a valóság, és nem tudja, hogyan mondja el a fiának, hogy mivel vádolják. Végül Lali száján csúszik ki véletlenül, hogy Joe gyilkossággal vádolják. Dávid teljesen ledöbben, és mérgesen és megbántva közli, hogy elejétől fogva meg kellett volna mondania az igazat. Közli Joe-val, hogy nem akarja, hogy ezentúl bármi közük is legyen egymáshoz.

Bori és a többi lakó ledöbben, mikor Bécy emlékezteti őket, hogy másnap reggellel felmondta az albérletüket, és hogy addig ki kell költözniük. Bori nem tudja, és nem is akarja elfogadni, hogy elveszíti az otthonát. Az interneten kutatva talál egy halvány kis reményt, hogyan lehetne megakadályozni a felmondást, de a többiek inkább ki akarnak költözni. Amikor Roland felveti, hogy költözzenek össze, már nem is látja többé olyan sötéten a világot.
Lali éjszaka megírta a tökéletes Joe-dal szövegét. Valamivel később megpróbálja felkelteni a dallal a járókelők figyelmét Joe ügyére. De csak akkor hallgatják meg, mikor le is vetkőzik. Arra jut, hogy nagyban kellene gondolkodnia, és gerillaakcióba kezd.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top