Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1453. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (1 szavazat, átlaga: 5,00)
Loading...

Roland hiába keresett egész hétvégén kiadó lakásokat, még mindig nem talált megfelelőt magának és Borinak. Megijed, hogy nincs hová költözni… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1453
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. február 18., hétfő, 21:10-kor

Tartalom

Roland hiába keresett egész hétvégén kiadó lakásokat, még mindig nem talált megfelelőt magának és Borinak. Megijed, hogy nincs hová költözniük. Roland végül dühösen elhatározza, hogy ha Bécy harcot akar, hát legyen. Kijelenti, hogy csak akkor hagyják el a házat, ha Bécy megadja a kért haladékot. Mikor a klub kidobói kidobják a házból Rolandot és Borit, Roland kénytelen belátni, hogy nem tehet semmit Bécy ellen. Roland hangulata csak még inkább borús lesz, mikor Bori az anyjánál talál szállást maguknak.

Mesi elkíséri Kareszt és Tedit egy speciális baba-szülő csoportba. A csoportfoglalkozáson Mesi örül, hogy egy családnak nézik őket. A csoportban az anyukák gratulálnak Mesinek a csodás barátjához, ami rádöbbenti a lányt, hogy milyen jó apuka lett a korábbi, megbízhatatlan és szétszórt ex barátjából. Mesit este elöntik az érzelmek. Önmagán is meglepődik, mikor megcsókolja Kareszt. Mesi összezavarodva azt állítja, hogy ez csak egy baráti csók volt.

Laura pillangókat érez a gyomrában, mikor Dávid edzeni akar vele. Az edzés során flörtölnek, és kezdenek közelebb testileg is kerülni egymáshoz. Laura teljesen odáig van álmai pasijától. Laura és Dávid nagyon élvezik az együtt töltött időt. Laura rájön, hogy odavan Dávidért, és ugyan nem kéne „házinyúlra” lőnie, de nagyon bejön neki a fiú…

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top