Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1454. rész tartalma

Roland fáradtan ér haza Bori szüleinek a házába a műszakja után, ahol összefut a félmeztelen Évával. Bori megkéri Rolandot, hogy segítsen a … Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1454
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. február 19., kedd, 21:10-kor

Tartalom

Roland fáradtan ér haza Bori szüleinek a házába a műszakja után, ahol összefut a félmeztelen Évával. Bori megkéri Rolandot, hogy segítsen a ház körül. Roland, aki egyre inkább kiherélve érzi magát, kezdi azt gondolni, hogy egy merev, kispolgári pokolba csöppent. Amikor Zoltán még rajta is kapja őket szexelés közben Borival, Roland nem bírja tovább és elmenekül az K. E. R. T.-be. Evelin azzal húzza Rolandot, hogy az alma nem esik messze a fájától és minden nőből egyszer a saját anyja válik – Boriból is. Rolandot kiborítja ez a gondolat. Amikor késő éjjel részegen szörnyen kínosan viselkedik Éváéknál, Bori is összeveszik vele.

Mesinek még mindig nagyon kellemetlen, hogy tegnap este megcsókolta Kareszt és ezért ismét elmondja neki, hogy a csók csak egy baráti csók volt. De Karesz csak legyint. Minden ok, hiszen csak egy puszi volt! Fáj is neki, hogy Karesz csak egy jó barátot lát benne. Orsival beszélgetve Mesi félreteszi a zavarodottságát, mert valószínűleg ez a papás-mamás játék Karesszel és Tedivel zavarta össze. Mesi elvállal egy modell munkát, hogy elterelje a figyelmét. Karesz felbukkan a fotózáson, Mesinek hirtelen kellemetlenné válik, hogy félmeztelenül pózoljon Karesz előtt. Később Mesi és Samu még el akarnak menni meginni valamit, és előtte Samu megcsókolja Mesit. De a lány félbeszakítja a csókot, mivel csak Kareszre tud gondolni. Mesi küzd magával, hogy felvállalja-e a Karesz iránti érzéseit.

Reggel Szofi egy motivációs tréninggel lepi meg a kollégáit. Tamara és Flóra odáig vannak az ötletért, de Tivadar csak morog. Különösen azért, mert Szofi őt, mint tulajdonostársat, nem avatta be. Amikor a tréningen mindenkinek oda kell állnia, ahol a helye van, Szofi többre értékeli magát Tamaránál és Tivadarnál, ekkor Tivadar kiakad. Szofi sértetten megy haza, ahol elpanaszolja Tamásnak a gondjait. Aki csak mosolyog ezen. Végül Tamásnak sikerül kibékíteni őket.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top