Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1456. rész tartalma

Bori boldog, mikor Roland reggel bocsánatot kér tőle, és meggyőző szerelmi vallomással áll elő. Később bocsánatot kér Évától, és még a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1456
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. február 21., csütörtök, 21:10-kor

Tartalom

Bori boldog, mikor Roland reggel bocsánatot kér tőle, és meggyőző szerelmi vallomással áll elő. Később bocsánatot kér Évától, és még a kispolgári kertvárosi életnek is megadja magát. Azt azonban továbbra sem tudja, hogy vajon meddig bírja majd ezt az életformát. Mikor este Roland Zoltánnak köszönhetően bepillantást nyer a házasélet árnyas oldalába, újra kiborul.

Dávid azon gondolkodik, hogy hogyan mondja el Joe-nak, hogy haza kell mennie. Mikor aztán Joe látszólag közönyösen reagál a hírre, hogy Dávid elhagyja Budapestet, a fiú elgondolkodik. Csak a búcsúnál mondja ki, hogy nem akarja így itt hagyni őt. Erre Joe is bevallja, hogy jobban örülne, ha Dávid vele maradna. Így ráébred, hogy Budapesten akar maradni.

Orsi reggel rosszul van, hogy semmi nem stimmel az életében. Úgy érzi, hogy teljesen a padlón van. Felbukkan Bécy, aki azért jön, hogy behajtsa a lakbérhátralékot, majd úgy dönt, hogy a tartozás fejében megegyezik Mesivel, hogy el fogja vinni őt egy ausztriai fotózásra a fiúkkal együtt. Később Mesinek sikerül megvigasztalnia Orsit, és az önbizalma is visszatér, mikor a fiúk speciális találmányához megtalálja a tökéletes italt, és úgy érzi, hogy befogadták őt.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top